Oppskrytt. Jeg tilstår at jeg synes den var kjedelig.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Min mening er at "Bokhandleren i Kabul" var og er en flott og modig bok. Her får vi innblikk i en del av den islamske familiekulturen fra innsiden, sett med Åsne Seierstads øyne. Den er også viktig i den forstand at den setter fingeren på kvinners situasjon innen familietradisjonen i Afghanistan.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei, der var du igjen! Klart kan man oppleve bøker helt forskjellig. Jeg har jo registrert at mange har likt den veldig godt, og noen ganger er det litt befriende å da tilstå at sånn var det ikke for meg. Men kanskje en annen gang?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har registrert en god del delte meninger om denne boka, så det er selvfølgelig mange forskjellige oppfatninger her.
"Bokhandleren i Kabul" har jo laget bølger, diskusjoner og offentlig krangel mellom forfatteren og familien som er skissert i boka, - og har til og med havnet i rettsapparatet, så helt klart er det en viktig og samfunnsbelysende bok.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandTine SundalChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreEllen E. MartolMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje SivertsenLillevi