Jeg synes filmen er meget lovende. For meg stemte i grunnen skuespillerne - med unntak av Vronskij. Han ble for grunn synes jeg, og det så pass at det påvirker min tro på hans og Annas kjærlighet. Jeg håper han kommer seg etter hvert!

Jeg har tidligere sett en filmatisering med Vivian Leigh i hovedrollen som Anna Karenina. Hun ble for melodramatisk etter min smak. Og han som spilte grev Vronskij stemte heller ikke da for mitt vedkommende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Huff, det er så vanskelig å se boka filmatisert når jeg er så betatt av boka. For min del må nok denne episoden synke litt inn. Enig med deg ang Vronskij, han så litt mimikkløs ut, men men gleder meg til neste episode.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Høres bra ut, jeg får prøve å huske det neste opptaket også da...for da er jeg i Oslo. Filmen med Vivian Leigh erindrer jeg å ha sett ja...men det er veldig lenge siden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest boken, men ble likevel skuffet. Kan aldri tenke meg at Tolstoi behandler disse temaene så lettvindt og overfladisk. Men slik må det vel bli når store verker filmatiseres.
Da er jeg glad for at jeg reiser til Italia fredag - og ikke får sett neste episode! Tar fatt på boken når jeg får anledning til det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, du gjør sikkert rett i å foretrekke boken...eventuelle filmer ser jeg alltid på som et lite "sidesprang-supplement".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Trude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergKirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardEgil StangelandSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelBertyCecilieSissel Elisabeth