Vil anbefale "Mr. Whichers mistanker, eller Mordet i Road Hill House" som omhandler en ekte mordsak fra 1860.

I sentrum for handlingen står mordet på en tre år gammel gutt samt den følgende etterforskningen. Den er dessuten skrevet på en meget detaljert, men fengende måte.

Selv om jeg ikke skal underslå at boken har sine svakheter (fortellingen er til tider noe ufokusert), fører spesielt Summerscales fremstillinger av 1800-tallets England til at dette er en bok vel verdt å lese.

I dag hevder for eksempel enkelte at dataspill fører til voldelig atferd, men på den tiden fikk både avisenes og romanenes (!) voldsfremstilling skylden for kriminelle tendenser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme