Jeg har lest to andre bøker av Bjarne Reuter før, og ble glad da jeg fant denne på loppemarked. De to andre var viltre skrønehistorier som jeg synes var helt herlige. Denne boken er i en helt annen sjanger, men likevel vel verdt å lese synes jeg - selv om den ikke fenget på helt samme måten.

Boken har et krimplott, men er like mye en bok om ekteskap og ensomhet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Synes boka tok seg kraftig opp i andre halvdel og ble vanskelig å legge fra seg før den var ferdiglest. Ikke stor litteratur, men absolutt god underholdning. Ble litt nysgjerrig på de skrønehistoriene du nevner og fikk lyst til å prøve dem. Hvilke bøker er det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei!
Beklager sent svar. Men de to bøkene er "Prins Faisals Ring" og "Løgnhalsen fra Umbria"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundHarald KSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein