Boka er selvsagt ren fiksjon og jeg tror vel ikke dette kunne skjedd i virkeligheten... Det jeg mente med min kommentar var å si noe om tankemåten til enkelte autister og deres måte å oppfatte verden på, heller enn å kommentere handlingen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har akkurat lest ut boka, og jeg var litt usikker på hvor jeg skulle hive meg inn i debatten;)

Jeg ville bare ha sagt at jeg også synes det var en veldig god og interessant bok, uavhengig av akkurat hvilket ord det er satt på hovedpersonens problem. Historien var jo både rørende og vond, samt litt morsom og spennende også, - jeg var slett ikke så sikker på hvor det skulle ende! Men mest synes jeg det var interessant å se verden fra den vinkelen, og jeg synes det var imponerende av forfatteren å gjennomføre et slikt perspektiv på livet og omgivelsene. Og det verste er jo at jeg tidvis kjente igjen både meg selv og andre "vanlige", - litt i hvert fall;))

Godt sagt! (3) Varsle Svar

OK, da var den slik jeg oppfattet den da jeg leste den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliAnn ChristinAkima MontgomeryBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda Rastenmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  Frøysaa