En bra bok. Ikke en bok full av action, men nok av spørsmål som gjorde at jeg ble nysgjerrig nok til å ikke greie å legge ned boka før jeg fikk svaret. Også nok spenning med kidnapping, dødstrusler og mysterier.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Boka var grei nok den, men slutten ødela alt for meg. Jeg følte faktisk jeg hadde kastet bort tiden jeg hadde brukt på å lese den da jeg var ferdig med den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lenge siden jeg har lest den, så husker ikke helt hva og hvorfor...men husker jeg følte at jeg inne imellom ble forvirret og at det var mye fakta som gjorde det litt tungt og rotete. Men jeg husker jeg at jeg sammenlignet denne og Dan Browns siste bok, men denne var helt klart bedre. Av denne triologien (Sirkelens ende, paktens voktere og lucifers evangelium) så likte jeg paktens voktere aller best!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den var veldig annerledes fra de andre i denne triologien, så det var litt rart og litt forvirrende til og begynne med syns jeg ja. Men jeg syns Beltø er en komisk karakter og likte boka på grunn av det og at det faktisk var en del action også. Men må innrømme at jeg også foretrekker Paktens Voktere av de tre ja =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra bøker alle sammen ;) Mye fakta som gjør at det blir litt forvirrende ja. Jeg kan jo ikke masse om symboler, religioner og sekter. Men synes det er noe av sjarmen med sånne bøker. Det vekker nysgjerrigheten ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød