Nå i november arrangeres en årlig skrivemåned for alle hobbyforfattere og skriveglade. Det hele arrangeres via nettsiden nanowrimo.org, og går ut på at man iløpet av november måned skal klare å skrive en 50 000-ord lang roman. Lengden er omtrent det eneste kravet som stilles, og selvfølgelig trenger man ikke fullføre om det blir for tungt, det er selve initiativet som er viktig. Man kan oppdatere med hvor mange ord man er på via profilen sin, og det er stort og kreativt skrivecommunity man kan hente inspirasjon fra.

Syns dette er en helt fantastisk ide for alle oss som så gjerne vil, men ikke helt får det til, og oppfordrer alle her på bokelskere til å prøve seg! (Selv om det kanskje blir litt kort varsel) Hadde også vært koselig å kunne diskutere litt her etterhvert som måneden skrider fram.

Det er mulig at dette har blitt diskutert tidligere, men jeg kunne ikke finne emnet etter et raskt søk, så da antar jeg at jeg ikke spammer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 20 svar.

Meldte meg på jeg også idag! Føler jeg har en roman i meg, og kanskje dette er det som skal til for at jeg får den ut på "papiret" ;) Er så mye moro som kommer ut av å være på bokelskere.no :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

NanoWrimo er moro! Jeg har vært med et år og prøvd flere, og det har om ikke annet ført til en god og konsentrert periode med skriving. I tillegg kommer skrivefellesskapet og heiinga på hverandre - det er godt å støtte hverandre, for skriving er ofte en ensom greie der det er lett å gi seg om det butter litt imot.

Har ikke tid i år, men anbefaler alle som har lyst til å prøve seg. Husk at her er det mengde som teller, å faktisk sette seg ned og skrive - så kan man senere pusse og justere og tenke seg om en gang eller to.

Lykke til, alle som er med!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det begynte i dag også. Det er egentlig en kjempefin greie, man skriver jo bare et utkast, så fort som mulig, og ender i alle fall opp med en masse tekst man kan redigere og bruke. Jeg var med en gang og da oppdaget jeg det ikke før 1 uke uti, kastet meg innpå, og klarte 50.000 ord.

Husk du kan skrive på ditt eget språk, trenger ikke skrive engelsk.

Så gå inn på nanowrimo.org, dere som er interessert!

I dag er første dagen av resten av ditt liv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hørte en gang en forfatter si at det er viktig å få ferdig første utkast så fort som bare mulig. Og ikke tenke så mye på om det blir dårlig. Sånn sett er jo nanowrimo fantastisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres ut som et utmerket tiltak, selv om jeg synes 50.000 ord på en måned er innmari ambisiøst. Som skrivetrening er det uvurderlig - det viktigste tror jeg vil være å fullføre. Uansett resultat! Lykke til med dere!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mitt brukernavn er funky lookin fruit, og jeg har nå skrevet omtrent 2400 ord! Klarer man å fortsette i dette tempoet da?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så flink du er : )
Skulle virkelig ønske jeg fikk satt meg ned og begynte å skrive jeg også.
Får aldri tid nok : ) Mer morsomt å surfe rundt på sidene her hehe

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nettopp det jeg også opplever, derfor syns jeg dette var et så fantastisk konsept! På grunn av den stramme tidsfristen trenger man ikke engang tenke over at det skal være kvalitetsinnhold, noe som er utrolig befriende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har hørt om det før, men husket ikke at det var november. Dette måtte jeg visst på forhånd og satt av tid til om jeg skulle fått til. Jeg skal merke det av på telefonen min så det kommer en påminner i midten av september neste år, så kanskje da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har vært med siden 2007, og det er alltid like gøy! Brukernavnet mitt er virrvarr, legg meg til som skrivekompis om du har lyst. Og lykke til, alle sammen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette hørtes veldig spennende ut :) Aldri hørt om dette prosjektet før.
Har sjekket litt på nettsiden og det virker som man ikke kan skrive på norsk. Stemmer det?
Det er vanskelig nok å skrive på sitt eget morsmål så en roman på engelsk er ikke noe jeg kommer til å begi meg ut på :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan skrive på norsk. På nettsiden teller de ord, det er ingen som skal lese det du skriver =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Takk for svar :) Da skal jeg sjekke ut nettsiden igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva ble det til, hang du deg på? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei har ikke gjort noe med det ennå :) Skal bruke dagen idag til å vurdere hvor lang tid jeg vil bruke på å produsere antall ord. Har du begynt å skrive?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har jeg! Har 4976 ord, men har et litt hårete mål om å klare 7000 ord i løpet av dagen. Vi får se hvordan det går!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er med! Har hovedperson og en løs idé om slutten klart, så får vi se om jeg noen gang kommer meg dit ... Har ikke prøvd meg på nano før, men har kjent at det har kriblet i fingrene i flere uker nå. Dette blir gøy! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe. Jeg prøver meg som regel hver gang november dukker opp, og holder tritt i fem-seks dager eller så. Hvem vet, kanskje bryter jeg mønsteret i år...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, du prøver i alle fall... Jeg har tenkt tanken hvert år siden jeg hørte om denne greia for 3-4 år siden, men når 1. november kommer kommer den som julekvelden på kjerringa (utrolig nok, siden jeg egentlig godt vet at november er NaNoWriMo), og så var det dette med å omsette tanke til handling da... ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TralteKirsten LundLailaBeathe SolbergOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg G