Ser at noen her har dannet Facebookgruppa for å få Brenner tilbake til Bokbadet... Hva med å gi folk en sjanse da, - nå ser jeg faktisk at noen av dere som er med i Facebook-gruppa faktisk likte gårsdagens program... Kan jo være at det er en selv som har gått inn i et spor...??..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Du har så rett, så rett...har nok ønsket Brenner tilbake jeg også, og han kommer vel med noe opplegg med tid og stunder; og jeg var nok for snar til å være negativ til "ny-ordningen"...tror det blir bra jeg. Siss Vik viser at hun kan og det er fint at hun følger sin egen stil. (Hun behøver ikke å hoppe etter en Wirkola...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv om man likte programmet i går så trenger det ikke å bety at man liker programmet ellers. I går var det faktisk interessant. Men ellers har episodene ikke vært så voldsomt spennende. Syns fremdeles at Brenner er bedre, og jeg har enå ikke lært meg å like den nye programlederen. Jeg vet ikke hvorfor. Men syns alikevel at bokprogrammet var bedre før i tiden. Da var episodene mer tight og fengslende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergKirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardEgil StangelandSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelBertyCecilie