Det er kjempefint! Jeg har en eventyrbok med Kittelsens illustrasjoer i, den settes høyt her i huset.
Kvitebjørn Kong Valemon-illustrasjonen og de to av nøkken (både den med hodet i vannet og med den hvite nøkkehesten) er også tre jeg liker godt.

Eventyr leses veldig gjerne her i huset også, men det er en stund siden sist nå. Det er enkelt å bøte på - tror jeg har minst 6 ulike samlinger i bokhylla for tiden ;) Jeg har nok ikke noe favoritteventyr, ikke som jeg kan komme på i farten i alle fall.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Husker jeg leste flere ganger en eventyrbok på svensk med illustrasjoner av John Bauer, de bildene var så fine, hadde til og med en plaket på veggen av Prinsessan Lillegull? som stirret ned i et tjern etter smykket sitt (bildet ble også brukt som reklame for shampo). Det var også noen bilde i boka uten det tilhørede eventyret, som jeg alltid hadde lyst til å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen