Jeg er også enig med dere at programmet i går var jo bra. Russiske forfattere i seg selv er jo fascinerede, men skulle ønske at de andre episodene kunne være like fengende, men det er de dessverre ikke. Så jeg er fremdeles ikke helt fornøyd, men ja, programmet i går var faktisk en episode der jeg for en gangs skyld ikke nesten sovnet av kjedsomhet:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Joda, dette kommer seg...veldig bra det i går...spennende streiftog i St.Petersburg også; og samtalen på Bøker&Børst i Stavanger fløt bra.. Opplevde disse interessante forfatterne på Kapittel 10, et spennende bekjentskap. Har bare lest Venushår av de som ble nevnt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergKirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardEgil StangelandSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelBertyCecilie