jeg har virkelig prøvd å like denne boken, men nå gir jeg opp. Hun er i India, og der får hun bare fortsette å være, jeg blir ikke med på reisen lengre. Det blir som å lese en onsdagsfilm, og det blir for svevende og selvsentrert. Nå skal jeg lese Sofi Oksanen istedet, og jeg gleder meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Eg ville lese boka for å sjå kva som stod om Roma, som eg kjenner delar av ganske godt. Men huff og huff, så overflatisk! Filmen skal vere spelt inn like ved der vi bruker å bu, og også hos ein barber eg har vore hos, men filmen har eg ikkje sett. Burde nok ha stått over dette her, ja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

nå har jeg sett filmen! den var ganske langdryg den også, og ikke så mye å rope hurra for, men det gikk jo mye fortere å se den enn å lese boka!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Får vel ta filmen som dvd. Vil gjerne sjå barberen og kvartalet eg kjenner i Roma.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette bekreftet fordommene mine om denne boka :-) Så den skal jeg ikke lese! Sofi Oksanen derimot, virker spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest en bok av Oksanen tidligere, og den var kjempebra! så les heller henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLillevi