Dette var en veldig tankevekkende "fortelling". Hadde forventet at den skulle være strengere mot de svenske kommunistene (med Jan Myhrdal i spissen) som var Pol Pots gjester i 1978, men forfatteren evner å sette det inn i en sammenheng som ikke gjør bildet fullstendig svart-hvitt. Det er forøvrig holdningen hans til alle de parallelle historiene han fremstiller - og det er en fantastisk måte å nærme seg dette stoffet på.

Samtidig er den lettlest, tankefull, engasjerende og vakker - med andre ord langt mer enn man kan forvente seg av en bok i "dokumentarsjangeren".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEgil StangelandBjørg Marit TinholtSynnøve H HoelAmanda ASiv RønstadMarit MogstadRandiABenedikteLilleviDolly DuckReadninggirl30Gunn DuaasHanne Kvernmo RyePiippokattaTone HJulie StensethRonnyHelena EHarald KPer Åge SerigstadFrank Rosendahl SlettebakkenCarine OlsrødAvaMarit AamdalHilde VrangsagenKaren PatriciaHilde Merete GjessingKetilSynneSiv ÅrdalConnieNtotheaEster STor Arne DahlIngeborg GgretemorNorahRune U. FurbergAnne-Stine Ruud Husevåg