Hmmm , vet ikke hva jeg mener om denne boka helt enda, må fordøyes litt kanskje. Men er den litt banal? skrev forfatteren denne i full fart for å ha noe å levere til forleggeren eller prøver hun på en Agatha Christie. ?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Dette var pinlig, intet mindre. Trodde jeg hadde en ekte Läckberg- bok i vente, men denne kunne vært skrevet av en ungdomsskole- elev. Glad jeg lånte den og ikke kjøpte den, ikke noe jeg vil ha i min bokhylle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er i utgangspunktet veldig glad i Läckberg, men denne boken føltes det som om hvem som helst kunne skrive. Ikke spesielt spennende historie, ikke spesielt uventet løsning, en litt kjedelig setting og en kjempekort bok. Hennes bøker bruker å være preget av masse menneskeskildring og uventede vrier, men her var det bare ingenting... Styr unna!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg synes boken var grei nok. Lettlest og underholdende. Etter min mening er dette en bok som passer alle, også de som ikke er så ivrige på å lese bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er månedens bok i bukklubben. Vurderer å kjøpe den, men vet ikke lenger etter disse kommentarene. Det var samlepakke sammen med Levi Henriksen, og den har jeg også lyst på. kanskje jeg kjøper bare den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg som har gledet meg til en lettlest krim, men da jeg så boka i bokhandelen fristet den mindre. Tror jeg tar den ut av skal lese listen min

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Denne var dårlig, og banal. Kanskje det har noe med at den er så kort? Men dette er ikke en bok jeg vil anbefale

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, dette var SKIKKELIG dårlig... Veldig bra at Läcberg "donerer" en bok til NKS, men DETTE.. Ja, enig: Utrolig banalt. En språkmessig katastrofe! (Kunne sikkert ha gitt mange håpløse sitater, men jeg GIDDER ikke..)I irritasjon leste jeg ferdig boka, angrer på at jeg brukte tid på den. Hvordan vurderer egentlig Läckberg sine lesere lurer jeg på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er også enig i dette. Banal og irriterende tafatt politimann. Det er mye bedre å gi kr. 130,- til NKS direkte, enn å kjøpe denne og la bare kr. 10,- gå til dem. Dette var min første Läckberg, og nå trenger jeg nok litt overbevisning hvis jeg skal gidde å lese noe av det hun har skrevet tidligere, dessverre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er veldig enig med deg angående pengegaven.. Ditt forslag er MYE lurere. Jeg har lest flere bøker av Läkberg, men hun er ikke min favoritt. Prøv heller Sidney Sheldon, Ken Follet - eller kanskje Karin Fossum - hvis en vil ha tankevekkende krim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig i det som er sagt om boka. Den er skikkelig dårlig, både kjedelig og banal, - fort lest og fort glemt. Styr unna boka, jeg kommer ikke til å anbefale boka til noen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin