Hehe, ja er det rart vi blir overmette av Knausern...? Men jeg har nå hatt tid til å lese mye annet siden bok 5, og når bok 6 kommer, kommer jeg til å kjøpe den.

  • Så får han litt "nye" penger igjen... Hørte at han hadde brukt opp alle millionene han fikk for de foregående bøkene allerede... ;)
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Da blir det en pause av naturlige årsaker, før bok 6, hørte på nyhetene i dag, at den først kommer "neste år"...tror nok han er litt nervøs for den avslutningen, for den vil nok ha en stor betydning for helhetsvurderingen av verket. Må tilføye nå når jeg er ferdig med 5'ern at jeg likte beskrivelsen av møtet med Tore Renberg, og deres vennskap, positiv og sympatisk beretning det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det hørte jeg også. Boka kommer i hvert fall ikke før i mars/april antagelig. Da blir det en laaang Knausepause. Greit det. Kan lese mye annet i mellomtida. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He,he...ja heldigvis har vi mye annet bra å lese, skal ta Tiller, Langeland,Franzen og Tatiana de Rosnay jeg nå i første omgang...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min "skal lese-liste" blir bare lengre og lengre... - Jeg kjenner nok ikke begrensningens kunst... Jeg håper jeg kommer til å lese og leve i mer enn tohundre år til... ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, sånn er det...og det er jo annet man må gjøre enn å lese/lytte også..og for ikke å lage for mye stress av "må-lese"-greia tyr jeg til en spesiell teknikk en sjelden gang innimellom: Når det har hopet seg opp "papirbøker" som jeg er nysgjerrig på, og synes jeg må få med meg når de er aktuelle..så bruker jeg et par timer på boken, skummer igjennom den nok til å vite hva den går ut på, og å fornemme stemningen. (Ikke arrester meg for det...dette skjer svært sjelden, og i boklistene mine står det da alltid bemerket "lest overflødig" "skumlest"..og om jeg kommenterer i tråder her på boken, bemerker jeg også at boken bare er gjennomlest. Den siste jeg gjorde det med var Venushår)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergKirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardEgil StangelandSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelBertyCecilie