Er det noen som kan anbefale meg noen bra bøker, som jeg bør å lese?Alltid kjekt=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 15 svar.

klatrebaronen av italo calvino. gjorde et uslettelig inntrykk på meg ! Nydelig bok : )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har kikket i bokhylla di og vil også anbefale Historikeren slik som Ann-Iren har gjort. En fantastisk bok som jeg tror du vil like.
Ser at du leser krim og at av de norske så har du noen bøker av Unni Lindell, men ingen av Karin Fossum!!
Jeg elsker krim og syntes at Karin Fossum er vår beste norske kvinnelige krim-forfatter. Hun har noen helt fantastiske personbeskrivelser. Har lest alle hennes, men som favoritter så nevner jeg, Elskede Poona, Den som frykter ulven og Djevelen holder lyset.
Ser heller ikke Stieg Larsson trilogien i bokhylla di. Den er fantastisk :)
Johan Theorin sine bøker er veldig bra.
Tilslutt så anbefaler jeg "Gutten som hadde svar på alt", av Vikas Svarup. Lykke til :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Vann til elefantene" "Morgen i Jenin" "Mengele Zoo" "Shantaram"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

MENGELE ZOO, MENGELE ZOO, MENGELE ZOO.... av Gert Nygårdshaug. Anbefales på det sterkeste....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er veldig mange bøker å anbefale, men kan begynne med noen som kanskje passer. Ser at du liker House of night bøkene. Da kan kanskje Historikeren av Elisabeth Kostova passe for deg, ikke la deg skremme av at den er veldig tykk, den er spennende og handler om Dracula og hans etterkommere. Ellers så kan vi ta; La den rette komme inn og Menneskehavn av John Ajvide Lindqvist. Ellers så er jo bøkene til Nikolaj Frobenius både spennende og fantasifulle, bla Den sjenerte pornografen, ikke la deg skremme av tittelen. Det er så mange bra bøker i verden og du får sikkert mange innspill fra andre her så jeg lar det bli med disse. Kan heller komme tilbake :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva med "Breakfast at Tiffany´s" av Truman Capote? Eller kanskje du har lest den? Ser nemlig at profilbildet ditt er av Audrey Hepburn fra filmen. ;-) Boka er utrolig bra skrevet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser du har gitt Drageløperen 6. Hva med å lese Tusen strålende soler" av samme forfatter. Jeg likte den bedre og den vil garantert få deg til både å smile og gråte, kanskje mest det siste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har hørt den på lydbok, den var mye bedre, men han er seriøst den beste forfatteren i verden=), men takk for tips=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser du er fra Rogaland, da kan det jo passe å lese bøkene om Jarle Klepp (Tore Renberg, bra oppvekst-bøker det...lydbøkene er veldig bra innlest også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da skal jeg prøve det=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så du hadde ikke lest de...da har du noe å se frem til, bør ta de i rett rekkefølge: Mannen som elsket Yngve, Kompani Orheim, Charlotte Isabel Hansen, Pixley Mapogo (skiller seg litt ut fra de tre første). (Farmor har kabel TV og Videogutten av samme forfatter er også meget bra). Tusen strålende soler som Ann Christin har foreslått vil du sikkert også like, og Little Bee av Chris Cleave vil du helt sikkert like om du ikke har lest den. (Og hvorfor ikke Gutten i den stripete pyjamasen av John Boyne, en nydelig bok)...da skulle du ha litt av hvert her...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

The Perks of being a wallflower av stephen chbosky

En veldig vakker oppvekst roman. Anbefaler den. Les gjerne omtalen av den her på bokelskere først.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har faktisk lest denne nå og synes den var utrolig bra=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var kjekt at du likte den. Jeg fant selv anmeldelse av boka her på bokelskere.no, og fikk lyst til å lese den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for svar=) veldig kjekt=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kjell F TislevollMonica CarlsenAnniken RøilPiippokattaHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathias