Festlig lesing. Utrolig hva folk trodde på før i tiden:) Men spennende bok om hekser for dere som er interessert i det. Selv har jeg vært fascinert av hekser fra siden jeg leste Heksene av Roald Dahl for aller første gang.

Hekser av Rune Blix Hagen er veldig fengselende og gjerne les den om du vil vite mer om fenomenet. Hvorfor ikke nå som det nærmer seg Halloween:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne likte jeg også godt! Veldig informativ uten at det blir for tørt, samtidig med at det er spennende lesning også.
Serien med bøker om overnaturlige vesener/sagnfigurer o.l. fra Humanist forlag er kjempeflott. Tror jeg har alle bøkene unntatt den om demoner hvis jeg husker riktig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, også skriver han med en god dose humor slik at det ikke blir så kjedelig eller tamt i lengden. Illustrasjonene er også temmelig morsomme:) Enn om fagbøker også kunne bli skrevet på samme måte. Det hadde vært kjekt. Har sett de andre bøkene fra Hunmanist forlag og har tenkt å få med meg alle. Interessant lesestoff og jeg er glad i sagn/myter/overnaturlige vesener. Det er spennende. Også er det så kjekt å lese om hva folk trodde på før i tiden. Tiden har jammen forandret seg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminJohn LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne Dahl