Dette er et vanskelig tema, mye luftig er sagt om emnet og jeg tror dessuten det for mange forfattere er fristende å legge til litt selververvet livsvisdom i tillegg når man først er ute og skriver bok. Men det betyr at ikke alt er Reiki som man leser om i disse bøkene.

Så langt jeg kan vurdere, har Lena Johansson gjort mindre av dette enn andre jeg har lest. Men hun, eller det hun representerer har likevel gått litt i den fella som er så lett å gå i: troen på at man bare tror nok og vil nok så blir man friskere, og gjør man ikke det, så er det noe galt med en selv. Men siden dette er så liten del av boka, er min ringe vurdering at den er den greieste boka om dette emnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81