Jeg leste ferdig denne boken for noen dager siden og ble helt forelsket. Lars Saabye Christensen har blandet det hjertevarmende med det hjerteskjærende helt perfekt, og jeg lurte på om noen har noen boktips til meg, enten fra andre forfattere eller fra Saabye, med samme stemning som denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Prøv "Lillelord" av Johan Borgen. "Maskeblomstfamilien" er nesten som en modernisert versjon av den, og er svært lik i stemning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Går ut ifra du har lest andre bøker av han, men av de jeg har lest kan jeg anbefale disse: Modellen, Halvbroren,Beatles, Bly, Bisettelsen, Visning...og novellesamlingen Oscar Wildes heis(mange bra noveller i den.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Vannflaske