Når jeg siterer en bok kommer ikke linjeskift med riktig, og jeg må derfor sette inn enda ett linjeskift for at det skal bli riktig.

Eks:

Carpe diem Grip dagen Grip karpen

Carpe diem

Grip dagen

Grip karpen

Nr. 1 ble skrevet med linjeskift mellom hver, på nr. 2 har jeg satt inn ekstra.

Dessuten synes jeg det er litt rart at det ikke er knapp for forhåndsvisning av sitat når du skriver det for første gang (fra selve boksiden), men det er der når jeg velger å endre teksten etterpå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Innser også at sidetall forsvinner når du redigerer ett sitat, noe som ofte må til siden tekstformateringen til tider oppfører seg litt rart. Mulighet for å legge til sidetall ved redigering hadde vært fint.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, enig med deg når det gjelder det siste du skriver. Jeg vil også gjerne ha forhåndsvisning på det jeg skriver av sitater. Dessuten ville jeg ønske at det gikk an å skrive sidetall også, hvis jeg har glemt å gjøre det i første omgang. Har ikke greid å finne noen mulighet for akkurat det heller.
Men jeg har akkurat lært hvordan man skal få til linjeskift.
Du trykker to ganger på mellomromstasten, deretter på linjeskifttasten. Da får du linjeskift uten å måtte ha så stort mellomrom, slik du gjør når du må bruke to ganger linjeskift.
:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det
funker
jo
utmerket!

Knall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det slik det er :)
Fantastisk!!
Takk for tipset!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig hyggelig å gi slike tips videre! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jøss! Takk, det har jeg lurt på lenge. Må teste...
Gikk det?
JA, DET FUNKER!!! Tusen takk for den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig det!
Jeg fikk det tipset privat av en annen bokelsker, så egentlig er det en annen som skal ha takk... ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk så mye :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30BenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer Gabrielsen