Syns dette er en relativt bra og ærlig doku-bok. Det klart mest interessante aspektet er den forsiktige utforskningen av den moderne norske mannsrollen. I tillegg byr den på bra, men litt for få, glimt inn i metoder og tankesett blant politi og røvere.

Det jeg slet mest med var de lett overlessede referansene til tenkere og intellektuelle gjennom historien. Der bladde jeg. Ikke fordi tanker ikke er interessante, men fordi jeg syns de - med noen få unntak - var dårlig integrert i boka ellers.

Jeg ville også valgt å utelate referatene fra Nokas-ranet, boka står fint nok på egne ben uten dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjersti