mitt første møte med Eldrid Lunden var hennes debutsamling "f. eks juli" fra 1968. Ellers har du en bok med hennes samlede dikt som er fin bok å bli kjent med.

Når det gjelder skrivekunsten og Eldrid Lunden, så er det ikke noe i denne samlingen om Eldrid Lunden som er blitt utgitt nå. Tekstene som er skrevet til henne har ulike innfallsvinklinger. F.eks er teksten til Reidar Ekner fin om det å delta og holde skrivekurs. Diktet til Gro Dahle treffer godt hvordan det er å dele en tekst med en annen for å bygge tekst opp igjen etter å kastet alt på dør. Bygge og rive ned en tekst. En fin åpning av antologien.

Etterhvert skal denne lille teksten jeg har skrevet bli en lengere bloggtekst med flere forslag til lesning om skrivekunst med mere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk, skal sjekke på biblioteket; er litt i "dikt-modus" for tida så det passer bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

her er det du finner av eldrid lunden hos bokelskere.no: http://bokelskere.no/finn/?finn=eldrid+lunden&hos=bokelskere.no

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKoriander