Denne slukte jeg i helgen, og likte veldig godt. Handler om Hannah som har tatt livet sitt og etterlatt seg kassetter som oppgir en slags grunn til selvmordet. 13 personer er omtalt som grunn til selvmordet. Ganske fiffig historie, og brutalt om hvordan rykter og sladder får konsekvenser!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Trist, provoserende og nydelig. Den ble lest fra perm til perm i et jafs. Klarte ikke å legge den ifra meg. Oppbyggingen gjør boka veldig intens og like spennende som en hvilken som helst krim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste denne for omtrent ett år siden! Likte den godt - litt annerledes vri på et tema det er skrevet mye om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste denne boka i fjor høst (eller rundt da..) og husker at jeg ikke klarte å legge den fra meg når jeg først hadde lest noen sider. Slukte den på en dag eller to!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudWenche VargasKatrinG