Var du der? Jeg var der og det var et veldig bra arrangement...det "saftige" han leste fikk meg til å se tydelig, visuelt de frodige personene han skriver om, her blir det nok ikke noe tamt og kjedelig nei; driv hele tiden kan jeg tenke meg. (Heldig at jeg fikk kjøpt boken i går, så fikk jeg en fin signering i den)... en flott konsert fikk vi i tillegg også; (Stian Westerhus) en bør få med seg slike arrangementer om man kan; berikende det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, det var et flott arrangement! Og utdraget han leste fra boka, ga meg lyst til å lese mer. (Denne familien "kjenner" vi vel alle?)Julegaveønsket for i år er klart!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11siljehusmorK. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergKirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamilla