Flott bok, ble glad i personene, følte jeg var veldig tilstede i hagen!Luktet og smakte godt!

Leser mest krim, men det var veldig godt å lese en slik bok. Fint å utvide horisonten sin litt. Leser gjerne mer av denne forfatteren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Har lest denne nå, men datt av lasset innimellom. Vet ikke om historien ikke fenget eller om det ble litt rotete dette forsøket å sjonglere mellom generasjoner, noen klarer det med bravur. Men håper å få lese mer av denne forfatteren

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da du leser mest krim, forstår jeg at du likte boka, den har både mystikk og spenning, samt at slutten er vanskelig å forutsi. Beskrivelsen av hagen er flott, skrevet slik at iallefall jeg, både lukta og smakte, og sist men ikke minst så jeg for meg hele hagen. Personene og dems særegenheter er godt beskrevet. Boka blir heller ikke forvirrende, da handlinglen er lagt til to forskjellige tidsepoker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har akkurat lest ut denne boka, og likte også boka. Nydelig språk, det var en bok jeg kunne lese i rolig tempo og virkelig nyte, jeg kommer til å anbefale den til noen som vil lese "en god bok". Kan ikke huske om boka finnes på bestselgerlistene som presenteres i media, eller om boka står utstilt på noen fremtredende plass hos bokhandlerne - den burde i så fall løftes frem!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min erfaring er at jeg ofte finner perler av bøker, som ikke er på bestselgerlista. Det krever bare jeg leter litt, og evt spør disse nydelige folka ,som jobber i bokhandelen, Man bør da har en god bokhandel i nærheten, noe jeg er heldig og har ,samt at man bruker tid på å lete. Denne flotte boka fant jeg faktisk helt tilfeldig. Tips til deg, les bokandmeldelser i aftenposten, de er gode.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg opplever det samme som deg, bøker som gir meg gode leseropplevelser, finner jeg ikke i bestselgerlistene. I stedet leser jeg selvsagt bokanmeldelser, ja, Aftenpostens, samt Dagbladets anmeldelser blir alltid lest. Jeg synes også NRK Kultur har gode anmeldelser. Mitt problem er at når jeg leter etter bokanmeldelser, finner jeg ikke anmeldelsene på nettet først lenge etterat bøkene har kommet i bokhandlernes hyller. Derfor leser jeg bokanbefalinger, gjerne fra bokinspiratorer, der har jeg funnet en god del bøker som jeg har likt. De er også raskt ute med å omtale nye bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne