Etter en litt treg start åpnet boka seg opp og skar meg rett i sjelen. Den fikk hat og frustrasjon til å bygge seg opp i meg, ved at håpet gang på gang ble brutt ned, og for all den grusomme urett som ble gjort mot de personene jeg var blitt så glad i. Her får du virkelig se palestinakonflikten fra innsiden, og jeg regner med at du etter å ha lest denne boka har fått et nytt syn på tingenes tilstand. Virkelig sterkt skrevet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det er en stund siden jeg leste boka, men jeg hadde også problemer med å legge boka fra meg. Dette var en bok som grep meg og gjorde et sterkt inntrykk. Vi har alle lest og hørt om palestinernes skjebne, og kjenner til Palestinakonflikten gjennom historiebøker og massemedias fremstilling, men inntrykket blir et helt annet når vi får historien presentert som skjønnlitteratur, og vi kommer tett innpå enkeltmenneskene, slik vi gjorde i denne boka. Selvsagt kan boka oppfattes som et partsinnlegg sett fra palestinernes synespunkt, men boka anbefales likevel på det sterkeste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, enig, den gjør inntrykk. Det var ikke lett å legge fra seg denne boka. Her kommer man tett innpå denne tragiske konflikten som har fått pågå så altfor lenge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En "horisontutvidende" bok...flere kommentarer her .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, men alle kommentarer om denne boka er like viktige. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartin