Hvem kan anbefale en god fly-bok? Altså ikke en bok om fly eller å fly, men som er velegnet til en lang flytur (nærmere bestemt til New York)? Den bør være interessant, men ikke FOR krevende, og tykk nok til å vare noen timer...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Da har jeg den rette boken for deg - Rebecca av Daphne du Maurier. Lettlest nok for mange timer lenket til flysetet, spennende - så timene flyr!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Djevelens læregutt er den første boka i serien om Den Store Djevelkrigen. Alle fire bøkene er utrolig gode! De er morsomme, spennende, trise og rørende. De er opprinnelig i kategorien ungdomsbøker, men er underholdende for voksne også.

Jeg er ikke sikker på om du blir ferdig med boka i løpet av flyturen, og du blir kanskje oppfattet som klin kokos av de andre passasjerene når du sitter og ler og gråter på en gang, men jeg syns absolutt at du bør lese dem en gang.

Jeg har skrevet en anmeldelse om den første boka (du finner den under diskusjonene mine) og har alle bøkene i samlingen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva med Cicila Somartini som "Mofongo" ? Kanskje Sofies verden av Jostein Gaarder også..?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det går fort å lese Mofongo, så da er kanksje Sofies verden bedre til en lang flytur :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje hun har lest den allerede. Det er 8 måneder siden hun dro.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hehe, men nå skal jeg snart ut og fly over dammen igjen, faktisk, så nå skal jeg ta en ny kikk på anbefalingene her! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bestialitetens Historie, Bjørneboe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siden du skal til New York, så må det jo passe å lese følgende bøker:

"Lille Tre" av Forrest Carter. (På engelsk heter den "The Education of Little Tree".)

Om oppveksten til den lille indianergutten Lille Tre i 1930-årene i USA. Han blir foreldreløs og vokser opp hos sine enkle, men kjærlige cherokee-besteforeldre, som oppdrar ham på indianervis. (Forfatteren hadde selv cherokee-blod i årene, men det er litt uenighet om hvor selvbiografisk Lille Tre egentlig er.) En nydelig liten bok. :)

"Du finner meg i fjellene" av samme forfatter er også en flott bok. Den handler om apachehøvdingen Geronimo. Om Geronimos liv og hans folks tragiske skjebne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I All Evighet av Ken Follet,

Den Trettende Fortelling av Diane Setterfield,

The Brightest Star In The Sky av Marian Keyes,

Verten av Stephenie Meyer,

The Rag Nymph (Fille Mille på Norsk) av Catherine Cookson,

Snømannen av Jo Nesbø,

Labyrinten av Kate Mosse,

Nattefokk av Johan Theorin,

Rottefangeren av Inger Frimansson,

I Den Skogen av Harlan Coben,

Da Vinci Koden av Dan Brown,

Twilight-Bøkerne.

Her har du mange forskjellige, men gode bøker i alle kategorier. God Fly Tur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips - har notert flere for seinere bruk, selv om det på akkurat denne flyturen ble noe helt annet likevel; Tredje person entall av Vigdis Hjorth og The Last Patient av P.D. James... sånn er det når man står der i bokhandelen med alle pocketene, plutselig er det noe som appellerer der og da!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg så at du hadde noen krimbøker i samlingen din, men vet ikke om det er noe du foretrekker. Jeg vil uansett anbefale "Den som graver en grav" av Yrsa Sigurdardottir. Det er en humoristisk og litt anerledes krim som varer lenge nok, men som er flytende og lettlest. Handlingen foregår på Island, så det eneste som eventuelt kan være tyngende for språket(det syntes ikke jeg) er alle de islandske navnene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

The Stand av Stephen King. Utmerket lesing som varer i mange timer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En fornøyelig og lettlest bok er "Noe til besvær" av Mark Haddon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ta frem The catcher in the rye, den har to egenskaper som gjør den velegnet: 1) den er i "Skal lese" hylla di 2) handlingen foregår i New York.

Hva med Torgrim Eggens Manhattan? Velskrevet og interessant. God tur!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den glemte hagen, av cate morton. Tykk og veldig lett å lese. Rett å slett en god historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karen PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdKirsten LundHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg RistvedtVariosaCecilie69