Jeg så også denne anmeldelsen i dag, så ønskelista over bøker blir stadig lenger. Og på søndag kommer han på Trondheim folkebibliotek - skal prøve å få med meg den begivenheten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Var du der? Jeg var der og det var et veldig bra arrangement...det "saftige" han leste fikk meg til å se tydelig, visuelt de frodige personene han skriver om, her blir det nok ikke noe tamt og kjedelig nei; driv hele tiden kan jeg tenke meg. (Heldig at jeg fikk kjøpt boken i går, så fikk jeg en fin signering i den)... en flott konsert fikk vi i tillegg også; (Stian Westerhus) en bør få med seg slike arrangementer om man kan; berikende det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det var et flott arrangement! Og utdraget han leste fra boka, ga meg lyst til å lese mer. (Denne familien "kjenner" vi vel alle?)Julegaveønsket for i år er klart!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg skal også prøve å komme på Biblioteket...jeg opplevde han på Kapittel 10 (Hukommelse var temaet, så Innsirkling passet godt inn der), og regner kanskje med at han vil si noe av det samme; skjønt Karin Haugen er utrolig flink til å intervjue om litteratur, så hun fikk frem mye interessant...fikk også snakket litt med Tiller i etterkant av intervjuet, det var også interessant.(Skal med tid og stunder få blogget litt fra Litteraturfestivalen, har heldigvis notater fra hennes intervju)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marit MogstadNorahsiljehusmorKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergKirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardEgil StangelandSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine Sevilhaug