Avbrøt denne. Leste "I den skogen" for litt tid siden og likte den velig godt. "Borte for alltid" ble for lik, ulik historie, men plottet ble jo nesten det samme? Kanskje jeg tar boka tilbake senere en gang, men for meg må det nok gå litt tid mellom lesing av disse to bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig med deg, Merethe! Jeg syntes også I den skogen var spennende, men her ble det for mye av alt. For det første syntes jeg ikke karakterene var troverdige, og historien liknet etter hvert påfallende på en såpeserie. Likevel leste jeg den ut, men skal aldri gjøre det mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan jeg godt forstå. Digger bøkene til Coben, men lar det gå ca ett år imellom hver bok. Borte for alltid var den 1ste Cobenboka jeg leste og står for meg som en av de beste så langt. Har på grunn av ett løfte i bokhylla, men den står litt på vent.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita Ness