Ser ut som det kan ha vært han der Yngve Jarslett.

Og som Nagel sier, at man mister litt stjerner er ikke noe å bry seg om. Man kan ikke blidgjøre alle. Og når de du ikke blidgjør svarer med å ta vekk stjerner de har gitt deg, da har du truffet riktig. Det er ikke stjerner du har lyst på uansett. Keep on keepin' on!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

ser også ut som om det kan være en som kalte seg Pompe eller noe liknende. Den stjernen er borte hos meg, som den eneste. Sist jeg sjekket hadde den signaturen ingen bøker i samlingen sin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det ser ut som det er flere profiler som har blitt opprettet og forsvunnet igjen i forbindelse med denne debatten. De jeg har fått med meg: Yngve Jarslett/Bogie, Pompe, sam80 og Sherlock Holmes. Den siste finnes ennå, men ser ut som en 'one trick pony'.

Ser ikke bortifra at du kan ha rett i at den siste til å forsvinne var Pompe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, ja, selvsagt selvsagt, man kan ikke blidgjøre alle og det er heller ikke et mål jeg har, for på sett og vis er det jo å bedra seg selv – det må vel det? – hvis man føyer seg etter alle andres fordringer. Jeg bryr meg ikke noe videre om å miste stjerner, det som opptar meg er hvorfor noen plutselig skulle føle for å fjerne et så stort antall. Skuffet er jeg bare privat, nysgjerrig er jeg i offentligheten. ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud Husevåg