[ Slettet av bruker ]

Viser 10 svar.

Jeg hadde glemt å avbestille denne boka fra bokklubben, så den dukket opp i postkassen min her i romjula. Tenkte først å returnerer den, men etter å ha sett så mye positiv omtale her i bokelskere.no, beholder jeg selvfølgelig denne. Men ønsker tips på om "Innsirkling" fra 2007 bør/må leses først? Hva mener du/dere?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du bør helt klart ta eneren først. De hører nøye sammen, en av flere ting som er bra her, er nettopp konseptet, - vi venter spent på nr 3 :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, bør nok starte med enern...man kommer bedre inn i "konseptet" slik; og sikkert viktig for den tredje boken som skal komme også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så vidt eg kan sjå, var Rune Borgen Isaksens rapport om at han hadde fått boka, eit av dei fyrste innlegga i diskusjonen om ein av dei romanane som, ved sida av - eller helst over - Knausgård sine vil bli ståande som det mest djuptloddande og nyskapande i det fyrste tiåret i det nye tusenåret. At mange bokelskarar startar eigne trådar, gjer, som ei av oss har vore inne på, at ein lett mister lysta tilå gå inn i ein diskusjon. Men at dette er ein roman som fortener å bli lesen fleire gongr så tematikk og personar verkeleg blir sirkla inn, det er no sikkert.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nå sikret jeg meg boken i dag...den var å få i den 5.bokhandelen jeg gikk til! Ville ikke vente på en fra Bokklubben. Hederlig omtale i to dager i Adresseavisen har visst gjort sitt; det som var kommet inn til bokhandlerne var gått ut raskt. Begynte nettopp på den...sterk begynnelse; dette tror jeg er gjennomført bra!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk flott anmeldelse i dagen Adressa Kultur. Skryt både av bok og forfatter. Morsomt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg så også denne anmeldelsen i dag, så ønskelista over bøker blir stadig lenger. Og på søndag kommer han på Trondheim folkebibliotek - skal prøve å få med meg den begivenheten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var du der? Jeg var der og det var et veldig bra arrangement...det "saftige" han leste fikk meg til å se tydelig, visuelt de frodige personene han skriver om, her blir det nok ikke noe tamt og kjedelig nei; driv hele tiden kan jeg tenke meg. (Heldig at jeg fikk kjøpt boken i går, så fikk jeg en fin signering i den)... en flott konsert fikk vi i tillegg også; (Stian Westerhus) en bør få med seg slike arrangementer om man kan; berikende det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det var et flott arrangement! Og utdraget han leste fra boka, ga meg lyst til å lese mer. (Denne familien "kjenner" vi vel alle?)Julegaveønsket for i år er klart!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg skal også prøve å komme på Biblioteket...jeg opplevde han på Kapittel 10 (Hukommelse var temaet, så Innsirkling passet godt inn der), og regner kanskje med at han vil si noe av det samme; skjønt Karin Haugen er utrolig flink til å intervjue om litteratur, så hun fikk frem mye interessant...fikk også snakket litt med Tiller i etterkant av intervjuet, det var også interessant.(Skal med tid og stunder få blogget litt fra Litteraturfestivalen, har heldigvis notater fra hennes intervju)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelHarald KBertyCecilieSissel ElisabethKine Selbekk OttersenGladleserSigrid NygaardIngeborg GConnielittymseAnineEvaBård StøreLogikaKirsten LundBjørg RistvedtHegeMargrethe