Nei, denne historien har ikke noe pompøst ved seg, tvert imot. Hovedpersonene er jo alle bare små ofre for samfunnets maktmennesker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er jeg helt enig med deg i! Jeg har foreløpig bare lest den to ganger (sist gang som lydbok - fantastisk oppleser!), men tiden nærmer seg for å lese den på ny. Hele boka er jo poetisk! Men kanskje er det dette enkelte reagerer på og kaller pompøst? Jeg har oppfattet at det er veldig enten-eller med denne boka. Få stiller seg totalt likegyldig til den. Det er så mange fragmenter i denne boka at det å lese den på nytt er en nesten ny opplevelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliAnne Berit GrønbechMonica CarlsenIngvild SmgeSolveigBeathe SolbergLars MæhlumLinnEgil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenHanne Kvernmo RyeKirsten LundBjørg L.BertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorbreksusannaAlice NordliKarin Berg