"Vi har allerede registrert en utgave med dette isbn-nummeret. Du kan ikke legge til denne boka."

Dette er en ufattelig irriterende beskjed å få når man i en kombinasjon av overtrøtthet og pølsefingre har feks greid å skrive forfatterens navn feil. Det er jo fullt forståelig at ikke hvem som helst skal ha muligheten til å redigere ISBN-registrerte bøker, men når man selv er innleggeren så burde det vel være fritt frem?

Hvordan er det meningen man skal kunne rette opp slike brølere? Sende skriftlig forspørsel til ISBN-ombudet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hvis du selv var den som la inn feil, så kan du slette det første forsøket og deretter legge boken inn på nytt, slik at alt blir riktig. Du sletter boken du har lagt inn selv, ved å velge fjern på menyen under bokomslagsfirkanten på venstre side i skjermbildet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fjern fjerner den bare fra din egen boksamling/hylle, og ikke permanent. Funksjonen er jo tilgjengelig på alle bøker, ikke bare de man har lagt inn selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm... prøvde nettopp dette, men det gikk fremdeles ikke an å legge inn de korrekte dataene. Fikk samme feilmelding som før ang. ISBN. Mulig jeg må vente til databasen har nullstilt seg elns. Det virker uansett litt vel tungvindt. Men, får belage meg på at dette er straffen for å legge inn bøker i ørska.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan være at databasen må nullstille seg først, ja. Dersom det ikke går når så har skjedd, heller, så ville jeg søkt på det ISBN-nummeret og sett hva som opp. Kanskje en annen bokelsker også har registrert noe på dette nummeret? (Eller nei - det er vel ikke mulig, kanskje. Men hvis basen påstår den har noe på den ISBN-koden fra før, så må den jo kunne vise deg hva dét er?) Tvi-tvi!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøvde igjen nå, men den aktuelle boken ligger fremdeles inne med ISBN. Ser rett og slett ut som det ikke er lov til å endre bøker registrert med ISBN. Akkurat det vil jeg påstå er en svakhet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når det skjer meg blåser jeg bare i ISBN nummeret, har også opplevd 2 forskjellige tegneserie med samme nummer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FriskusenBjørg  FrøysaaAnna Katharina MyklebustNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann MiljeHarald KPiippokattaingar hPär J ThorssonKirsten LundGodemineVannflaskeNina M. Haugan FinnsonTor Arne DahlAnne Lise JohannessenMads Leonard HolvikRufsetufsaElisabeth SveeJarmo LarsenKristine Louisemay britt FagertveitGroStig TKari FredriksensiljehusmorMarianneNMona HagenritaolineTone Maria JonassenDolly DuckSolveigVibekeGrete AastorpReadninggirl30