Her er det mye veldig, veldig bra - anbefales for folk som skriver (uansett hva det er) og trenger inspirasjon

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

For en mann han var! Det er vanskelig å lese dette uten å ønske seg R.C. tilbake til de levendes rekker. Han er et forbilde, mer menneskelig enn litterært, men også litterært. Blikket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

burde selvfølgelig kjenne livshistorien hans, men der er jeg helt blank - hva i livsløpet inspirerer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Raymond var alkis. Av verste slag. I mange år. Så møtte han Tess Gallagher. Så tørket han opp. Og så skrev han mesterverk - noveller & dikt. Det som gjør ham så spesiell for meg er den voldsomme kjærligheten til menneskene og livet, den dype medfølelsen som skinner i alt han skriver; her er et mennske som elsker det å være til! Han minner om Tsjekov. Raymond og Tess fikk ti år. Lungekreft. Slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine Pedersen