De siste dagene har jeg "slukt" bøkene av Karin Alvtegen, disse vil jeg anbefale. Jeg startet med skyld , og det er første gang en krim bok har fått meg til å le så jeg hikster.Forfatteren hadde med hele spekteret av følelser her. Jeg følte med" stakkaren / hovedpersonen , jeg likte han og irriterte meg grensesløst over ham men han fikk meg så til de grader til å le også .Gleder meg til neste bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Karin Alvtegen skriver godt. Hun skriver ikke bare krim, men meget gode psykologiske krimbøker, og det er det som setter hennes bøker høyere enn andre krimbøker for meg. Det å kunne komme skikkelig godt inn i personenes hoder og følelser er en kunst ikke alle forfattere mestrer like godt. Men Karin Alvtegen kan det!
Jeg holder på med denne boka nå, og har slukt mange av hennes bøker tidligere, innbiller meg faktisk at jeg har lest alle hun har skrevet. I alle fall alle av hennes bøker jeg har klart å få tak i til nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTine SundalConnieEgil StangelandPiippokattaHarald KHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesCarine OlsrødDolly Duckingar hKarin BergThomas Heie H.IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKaramasov11Anne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTor-Arne Jensen