Ser du har greid å fokusere på det positive i denne romanen, jeg leste den fordi den ble anbefalt på en "litterær lunch" på biblioteket...ble litt nysgjerrig på den...skal medgi at den var vemodig og vakker på mange måter, men jeg ble så opphengt i at det var en vampyr med, (første gang jeg har lest om en, he,he)..og jeg fant ut at det ikke var helt min genre. Så filmen også for å se om det var noe jeg ikke hadde fått med meg, egentlig vakkert laget den også; men det er en genre jeg ikke er helt bekvem med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Så fint at du finner noe positivt ved boka selv om den ikke var helt din greie! (Men vampyrer er jo fascinerende vesner, kanskje du må gi dem en sjanse til?)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

He,he..nei jeg vil ikke det...må prioritere så mye annet, men jeg har full forståelse for at de fascinerer mange. Har egentlig aldri, (ikke da jeg var yngre engang) likt fantacy og science fiction genren...jeg falt av Doris Lessing også da hun "utartet". (Vel et unntak kanskje: Jules Verner)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeHeidi BBBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasKirsten LundYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11siljehusmorK. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy Englund