Kanskje en idé til Runes romanprosjekt;) Nei, helt seriøst; kanskje på tide å legge denne tråden død. Vanskelig å la være å svare på innlegg, ihvertfall de seriøse, men den har fått leve sitt liv lenge nok nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Ja, kanskje det er på tide. Om det er såret forfengelighet eller bare nysgjerrighet som taler nå, det er jeg ikke helt sikker på, antakelig en klype av begge, men det synes som om mitt lille innlegg i denne tråden har gitt meg en 23 stjerners minus, eller 28 minus og 5 pluss. Grrr.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

He he he... der mista jeg fire stjerner til. Jeg ler meg skakk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har nå smått og sen, noen hver dag, mistet til sammen 51 stjerner. Huff, jeg vet ikke hva det kommer av, forstår ikke hvorfor noen skulle bære meg slikt nag, hvis nå dét er tilfelle. Men en profil er blitt slettet, sier du? Vet du hvilken?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser ut som det kan ha vært han der Yngve Jarslett.

Og som Nagel sier, at man mister litt stjerner er ikke noe å bry seg om. Man kan ikke blidgjøre alle. Og når de du ikke blidgjør svarer med å ta vekk stjerner de har gitt deg, da har du truffet riktig. Det er ikke stjerner du har lyst på uansett. Keep on keepin' on!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

ser også ut som om det kan være en som kalte seg Pompe eller noe liknende. Den stjernen er borte hos meg, som den eneste. Sist jeg sjekket hadde den signaturen ingen bøker i samlingen sin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det ser ut som det er flere profiler som har blitt opprettet og forsvunnet igjen i forbindelse med denne debatten. De jeg har fått med meg: Yngve Jarslett/Bogie, Pompe, sam80 og Sherlock Holmes. Den siste finnes ennå, men ser ut som en 'one trick pony'.

Ser ikke bortifra at du kan ha rett i at den siste til å forsvinne var Pompe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, ja, selvsagt selvsagt, man kan ikke blidgjøre alle og det er heller ikke et mål jeg har, for på sett og vis er det jo å bedra seg selv – det må vel det? – hvis man føyer seg etter alle andres fordringer. Jeg bryr meg ikke noe videre om å miste stjerner, det som opptar meg er hvorfor noen plutselig skulle føle for å fjerne et så stort antall. Skuffet er jeg bare privat, nysgjerrig er jeg i offentligheten. ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eirik, det eneste du kan gjøre i denne situasjonen er å fortsette som før. Vi er tydeligvis mange som setter pris på det du poster her, ellers ville du ikke havnet der oppe på stjernehimmelen i utgangspunktet. Nøyaktig hva det er som har fått deg til å miste disse stjernene vet jeg ikke, men det er nok bare snakk om et lite svart hull, ikke en supernova.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kan vel ikke gjøre annet enn å takke deg for slike oppløftende ord, ja, endog en takk fra en eller annen krok i mitt mulme hjerte. Det er hyggelig å høre. ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

... - stakkars store sterke karer... ;)

(jeg mistet også noen stjerner, men jeg vil heller "skinne som en stjerne" istedenfor å bry meg om stjerner som forsvinner...) ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ser ut som det bare var en som sletta profilen sin, og med den alle stjerner gitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ha ha ha! Ja, det har jeg også opplevd tidligere. Og det er jo bare så ustyrtelig komisk. Tenk at det sitter folk og leser en melding du har skrevet, og dermed bestemmer seg for å fjerne alle stjernene de har gitt deg. Prøv og se det for deg! Og det er ikke deg deg er synd på fordi du har mista 28 stjerner, men de som tenker på den måten og gjør slikt. Tenk så fælt det må være for dem, og være så smålige og ussle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er freidig nok til å forsøke å runde av det hele med et sitat fra litteraturens verden:

"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars" - Oscar Wilde, da han opprettet sin brukerprofil på bokelskere.no

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Det er uansett et av mine favoritt-mottoer. Mange synes det er litt deprimerende med "the gutter" - jeg er mer opptatt av at vi titter på stjernene - og da mener jeg stjernehimmelen - ikke bokelsker-stjerner;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bur1Elisabeth SveeHarald KAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMette