Jeg har fremdeles ikke så mye fornuftig å melde om det du spør om, Olav - beklager det: men du fikk i alle fall trigget nysgjerrigheten min. Så jeg har googlet meg frem til at originaltittelen på stykket du så, er August: Osage County - og så leste jeg beskrivelsen av stykket på http://en.wikipedia.org/wiki/August:_Osage_County. Og nå skal jeg tie stille litt igjen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nei så flott! Eg gjorde nokre halvhjerta forsøk på å finne skodespelet, men klarte ikkje å finne ut kva det heite originalt. Flott at du gjorde litt research. Trur nesten eg må lese det no. =)

Og eg er enig i at Anne Marit Jacobsen hadde mykje utstråling på scena. Sjølv om eg kan tenkje meg at det hadde kome betre frem om ho hadde hatt ei rolle som ikkje var hovudrolla ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så bra da, at du satte pris på researchen! Jeg oppdaget forresten også det morsomme at dramatikeren Tracy Letts - ja, det er en mann... (Jeg mener: ærlig talt, dette går Johnny Cash og "A boy named Sue" en høy gang. Og for sikkerhets skyld heter en av brødrene hans Dana...) Fullstendig sidespor, dette - nå må jeg øve litt mer på å tie stille igjen, tror jeg. ;-P

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud Kvisten