Dette var ikkje noko for eg, kun ord etter ord... Dei engelske glosene som var sett inn her og der minna meg om samtaler med ein tenåring. Skal høyre CD'n, kanskje musikken er fin?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Må si meg enig med deg i at dette for det meste er ord for ord, men dersom du glemmer tegnsettinga og leser de ulike "diktene" som sammenhengende tekst, kan du i hvert fall finne litt mening.

Selv om jeg normalt sett liker å lese lyrikk, kan jeg ikke si at denne diktboka var fin. Jeg sliter egentlig med å kalle det dikt - mer eller mindre løsrevne setninger og enkeltord, med tilfeldig tegnsetting (som er helt elendig, men sikkert på en tilsiktet måte - det er jo moderne lyrikk må vite). Bruken av punktum er virkelig irriterende; er. det. virkelig. nødvendig. med punktum. etter. nesten hvert ord?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege