[ Slettet av bruker ]

Viser 8 svar.

Vet ikke om han liker krim, men kan anbefale Dødelig applaus av Øystein Wiik. Han leser selv. Mye spennende og annerledes krim fra det internasjonale operamiljøet. Har ikke så stort sammenligningsgrunnlag, men av de to jeg hørte på i sommer (Dypet var den andre) synes jeg Dødelig applaus var desidert best.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Har også en mann som ikke er så interessert i å lese, eller rettere sagt, han har ikke tid. I ferier anbefaler jeg alltid noe krim for ham og han sluker det:) Han har ikke lyttet til Dødelig applaus da jeg okkuperte den store deler av ferien, men Dypet hørte vi på sammen i bilen fra vest til øst. Tror han synes den var grei nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

En bok som imponerte meg ned i støvlene som lydbok var Anarchy in Åmot av Sturle Brustad. Alt var på plass. Det er en oppvekstroman fra 70 tallet så den traff meg veldig på det. Oppleseren hadde riktig dialekt, lurer på om det var Sturle selv. Og det var tilogmed musikk til. Hovedpersonene i boka starter et pønkeband, og musikken i lydboka var de låtene de lagde, og låtene var skikkelig tøffe også. Helt fantastisk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Doppler er også bra i lydbok.Tore Renbergs tre første i Jarle-serien også. Skråninga av Carl Frode Tiller er en veldig sterk lydbok-opplevelse, for sterk kanskje...

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11siljehusmorK. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergKirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamilla