Har ikke de store problemene med å låne ut bøker (så lenge det ikke er praktutgaver eller samleobjekter), men kvier meg veldig for å låne ut tegneserier. Hadde en barndomskompis som var vilt dårlig til å behandle tegneserier pent (knøvlede sider, søling med mat osv), så det henger vel igjen siden da. Men noe av grunnen er vel også at tegneseriealbum er samleobjekter i langt større grad enn "vanlige" bøker. I tillegg så er de som regel dyre (tradebacks er latterlig dyre her til lands) og kan være svært vanskelige å finne pga forholdsvis små opplag.

Heldigvis så er de fleste som er interessert i å låne spesifikke tegneserier over gjennomsnittet paranoide når det kommer til egne samlinger, og behandler dermed lånte seriealbum tilsvarende pent.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Bøker er da på ingen måte mindre verdt enn tegneserier! (Ingen får riktig nok låne Nemi-bladene mine, spesielt ikke min søster, men likevel...)

Bøker kan for mange ha stor affeksjonsverdi, og da spiller ikke prisen noen rolle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke helt ukjent, har en sønn som samler på Transformers blader, og sliter vettet av seg for å få tak i gamle pent brukte eks. Ingen får røre de bladene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunilla