Og det synes jeg var så godt sagt at det fortjener en stjerne, Randi! Alt for å dyrke min egen fortreffelighet, vet du! ;-) Jeg bare tuller! (Nesten da .... ;-) )

Det er kjempemoro at bloggen min blir funnet verdifull av mange! Primært startet jeg jo dette med å skrive bokomtaler og filmomtaler for egen del - for jeg tar jo vare på minnene mye bedre på denne måten. Og nå som jeg har samlet så mange bok- og filmomtaler, er det fint å kunne gå tilbake og se ... for å få en reminder om hva den boka eller den filmen faktisk handlet om. ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg lurer på om det går an å printe ut bloggen sin jeg, lage et slags hefte av det...det hadde da vært fint, men jeg tror man bare må åpne mange post-sider da og lime det inn et sted, et doc eller noe for så å printe ut...sikkert en løsning på det..men en del arbeid er det nok.. (Gjorde det en gang med noen gamle hjemmesider)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det hadde vært kjekt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11siljehusmorK. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergKirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamilla