Hadde aldri lest noe av Jo Nesbø før jeg leste denne i sommer. Elsket denne boka, og den fikk meg til å få et helt nytt syn på krimbøker. Nå vil jeg lese alt av Nesbø, gleder meg til filmen kommer!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ikke for å skuffe deg, men denne er helt ulik alt annet jeg har lest av Nesbø. Bøkene om Harry Hole, bortsett fra kanskje den siste, er ikke så ekstreme og foregår ofte i et helt annet miljø. HH har ikke noe til felles med hovedkarakteren i Hodejegerne. Jeg er forøvrig veldig begeistret for Harry Hole og hans etterforskning. Liker den litt slitne typen som, pga av sin faglige dyktighet, litt suspekte kontaktnett og litt sånn Robin Hood-aktige innstilling (kjemper mot makteliten) går av med seieren koste hva det koste vil.

Jeg ser at Hodejegerne er godt skrevet, kanskje en av Nesbøs beste, men likte den ikke så godt. Synes hovedpersonen var usympatisk og klarte ikke å identifisere meg med ham. Men må innrømme at jeg humret litt innimellom da jeg dro kjensel på mange av metodene/ triksene jobbsøkerne tyr til for å lykkes. Har venner og familie som er i næringslivet og som har det sånn, dog ikke så ekstremt.

Gleder meg også til filmen. Aksel Hennie klarer sikkert å skape en troverdig karakter av sin rolle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- Helen