Jeg har lest denne boken i forbindelse med lærerutdanningen på Høgskolen i Bergen, i norsk (språkdelen). Denne boken er en av mine favorittbøker innenfor pensumet vårt i norsk. Den er tydelig, forklarer fag og begreper godt, og er veldig forståelig. Jeg er også så heldig at jeg har en av forfatterne, Hilde Traavik, som foreleser, og det er ingen tvil om at denne damen er svært kunnskapsrik.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg bruker også denne i etterutdanningen min og er helt enig med deg. Har i forbindelse med en innlevering sett på sammenhengen mellom språklig kompetanse og lese- og skrivevansker hos barn/ ungdommer med minoritetsbakgrunn.

Har hatt gleden av å høre begge forfattere forelese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin Høyland