Siste vedlegg fra meg: Det betyr at jeg ikke svarer på spørsmål om dette. Henviser til det jeg tidligere har skrevet i denne tråden. Jeg lar det første innlegget bli stående slik at nye lesere får en bedre oversikt over hva dette handler om.

TRÅDSTART: Hvis noen lurer på hvorfor jeg plutselig har fått omtrent 80 stjerner på kort tid av en viss Bobbie er det kun for at enkelte her prøver å sabotere.

Vedkommende bes herved å slutte med en gang. Jeg ønsker å få de fjernet straks %&?!##

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 101 svar.

Hva er det egentlig man saboterer ved å gi stjerner? Jeg tenker veldig lite over denne stjernetingen, men det hender jeg bruker den i stedet for å skrive et innlegg hvor det bare står "enig". Men at det skal skape så mye diskusjon om en person gir mange stjerner med eller uten grunn, er for meg veldig merkelig....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Såpeopera!

On-topic: Etter mitt skjønn kunne man gjerne avskaffet hele sulamitten, stjernesystemet altså, nettopp fordi det oppstår tull som dette. Stjernesystemet er for rent for mennesket, det bringer ut det verste i oss, det er dop for egoet! Ok, litt dramatisk kanskje. Uansett: jeg setter mer pris på en kommentar, uansett natur.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Et annet dop for egoet er facebook, ble så gørrelei av alle som skrev innlegg om alt de gjorde og ikke gjorde, og fikk et utall "tilbakemeldinger" om hvor flink de var osv. osv. Har nå slettet så og si alle "vennene", og bare beholdt noen søskenbarn, og et par nære venner som bor langt "hjemmefra". Fysj og fysj.. Ja ja litt på siden dette her, men kom bare til å tenke på det når jeg leste "dop for egoet" i forrige innlegg:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ser den. Selv har jeg ikke noen facebook-konto, jeg følte en svak vemmelse som økte i styrke for hver gang jeg logget meg på, og stakk derifra før jeg egentlig forsto hva som vekket avskyen. Kanskje er det litt av den samme følelsen jeg i blant kan få når jeg går på kjøpesenter, for mennesker i masse virker å omforme usikkerhet til overdreven bekymring knyttet til egen fremtreden. Det blir for meg falskt og tilgjort, fasaden forteller meg ikke noe, men distanserer meg fra mennesker når det er alt jeg ser. Facebook er et vepsebol for selvutlevering av den aller minst interessante sorten. Vel, dette var et sidespor!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Er faktisk helt enig med deg. Selv om jeg liker å få stjerner og har fått veldig mange, ser jeg jo at det er avhengighetsskapende. Konkurransemenneske i meg trår frem og resulterer i at jeg bruker alt for mye tid på dette nettstedet.

Jeg har vært bokelsker i over 10 mnd nå og for inntil en- to mnd siden brydde jeg meg ikke om stjernene i det hele tatt. Var selvfølgelig veldig hyggelig å få positive tilbakemeldinger, men det stjernene kan få frem, som vi har sett de siste dagene, er mange sider vi ikke ønsker å se.

Er også enig med Brit om at det er en grei måte og få gitt beskjed om at en er enig med det vedkommende sier uten å måtte bruke mye tid på å skrive et nytt innlegg. Det er som på skolen. Fjerner vi karakterene helt vil lærerne måtte bruke ekstremt mye tid på å beskrive hvordan elevene ligger an i de forskjellige fagene. Når vi er inne på det, er det jo skjedd en endring der allerede. Elever har krav på vurdering uten karakter, men bryr de seg?? En femmer eller sekser er for elevene en beskjed om at de er blant de ypperste. En avhandling kan være vanskelig å forstå. Det samme er det med oss bokelskere. En stjerne er positivt så lenge systemet fungerer, men når noen begynner å manipulere systemet kan det gå galt. Gir en gode karakterer til elever fordi en liker dem, evt dårlige fordi de er ufordragelige, vil systemet kollapse.

Når en "gode" først er gitt og det har blitt en del av det en forventer er det vanskelig å ta det vekk.

Det hadde vært interessant å se hvordan reaksjonene hadde blitt hvis stjernene ble fjernet helt og/eller blitt erstattet med en "liker" knapp, slik som på facebook. Kan ikke samles på ,men blir stående ved innlegget den er ment for.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja la det være slik som på FB, YouTube osv så vil det ikke oppstå en slike ting som det som skjedde med deg.
Vårt eneste 'problem' ville da kun ha være ett eller annet besøk av et 'nett-troll'. Men det kan vi sikkert leve med ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jepp, og jeg som hadde trodd at det på dette nettstedet bare ville være folk som hadde større glede av å gi, enn av å få stjerner. Neida, det trodde jeg ærlig talt ikke, men det overrasket meg å lese at systemet tydeligvis har blitt utnyttet/manipulert av noen. Forøvrig kunne man gjerne forsynt seg av mine stjerner dersom det var mulig, og behovet var sterkt nok. Kanskje gjennom en melding til sjefen på bruket? "Jeg skulle gjerne hatt 4 av Sisyfos' stjerner". Det siste var ikke en måte å si "jeg hever meg over dette" på, for smigret blir også jeg hvis det tikker inn noen stjerner for et innlegg, jeg er da bare et menneske, men mer et uttrykk for hvor lite viktig dette til syvende og sist er, og hvor lett jeg skulle kunne gitt avkall på mine om man hadde sluppet tull som dette.

Skal vi kanskje begynne å diskutere litteratur igjen? Det var ikke dette jeg kom inn igjen hit for, hehe.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja, kanskje det da kan komme noen positivt ut av denne "stjernekrig-debatten" som har vært her inne de siste dagene. Hittil har det stort sett vært deprimerende lesning, og det er tydelig at stjernesystemet ikke har fått fram det beste i oss bokelskere. Så en endring hvor stjernene ikke telles opp eller det ikke foreligger noen samlet presentasjon av hvem som har flest stjerner, høres veldig greit ut.

Ellers tror jeg at dette "trollet" som finnes der ute, må være veldig fornøyd med responsen. Og jo lenger vi holder liv i denne debatten, jo mer har vedkommende oppnådd...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Trollet" har tross alt fått ting fram i lyset som tydeligvis har ligget og ulmet lenge. Det er som når politikere blir avslørt for noe "snusk"; mye oppstyr en liten stund, det blir noen endringer, forhåpentligvis til det bedre, nye aktører og saker blir debattert, og så er det hele plutselig glemt:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Den store stjernekrigen"

Må være en fin tittel (og idè til ei bok), kanskje? ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje en idé til Runes romanprosjekt;) Nei, helt seriøst; kanskje på tide å legge denne tråden død. Vanskelig å la være å svare på innlegg, ihvertfall de seriøse, men den har fått leve sitt liv lenge nok nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, kanskje det er på tide. Om det er såret forfengelighet eller bare nysgjerrighet som taler nå, det er jeg ikke helt sikker på, antakelig en klype av begge, men det synes som om mitt lille innlegg i denne tråden har gitt meg en 23 stjerners minus, eller 28 minus og 5 pluss. Grrr.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

He he he... der mista jeg fire stjerner til. Jeg ler meg skakk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har nå smått og sen, noen hver dag, mistet til sammen 51 stjerner. Huff, jeg vet ikke hva det kommer av, forstår ikke hvorfor noen skulle bære meg slikt nag, hvis nå dét er tilfelle. Men en profil er blitt slettet, sier du? Vet du hvilken?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser ut som det kan ha vært han der Yngve Jarslett.

Og som Nagel sier, at man mister litt stjerner er ikke noe å bry seg om. Man kan ikke blidgjøre alle. Og når de du ikke blidgjør svarer med å ta vekk stjerner de har gitt deg, da har du truffet riktig. Det er ikke stjerner du har lyst på uansett. Keep on keepin' on!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

ser også ut som om det kan være en som kalte seg Pompe eller noe liknende. Den stjernen er borte hos meg, som den eneste. Sist jeg sjekket hadde den signaturen ingen bøker i samlingen sin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det ser ut som det er flere profiler som har blitt opprettet og forsvunnet igjen i forbindelse med denne debatten. De jeg har fått med meg: Yngve Jarslett/Bogie, Pompe, sam80 og Sherlock Holmes. Den siste finnes ennå, men ser ut som en 'one trick pony'.

Ser ikke bortifra at du kan ha rett i at den siste til å forsvinne var Pompe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, ja, selvsagt selvsagt, man kan ikke blidgjøre alle og det er heller ikke et mål jeg har, for på sett og vis er det jo å bedra seg selv – det må vel det? – hvis man føyer seg etter alle andres fordringer. Jeg bryr meg ikke noe videre om å miste stjerner, det som opptar meg er hvorfor noen plutselig skulle føle for å fjerne et så stort antall. Skuffet er jeg bare privat, nysgjerrig er jeg i offentligheten. ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eirik, det eneste du kan gjøre i denne situasjonen er å fortsette som før. Vi er tydeligvis mange som setter pris på det du poster her, ellers ville du ikke havnet der oppe på stjernehimmelen i utgangspunktet. Nøyaktig hva det er som har fått deg til å miste disse stjernene vet jeg ikke, men det er nok bare snakk om et lite svart hull, ikke en supernova.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kan vel ikke gjøre annet enn å takke deg for slike oppløftende ord, ja, endog en takk fra en eller annen krok i mitt mulme hjerte. Det er hyggelig å høre. ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

... - stakkars store sterke karer... ;)

(jeg mistet også noen stjerner, men jeg vil heller "skinne som en stjerne" istedenfor å bry meg om stjerner som forsvinner...) ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ser ut som det bare var en som sletta profilen sin, og med den alle stjerner gitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ha ha ha! Ja, det har jeg også opplevd tidligere. Og det er jo bare så ustyrtelig komisk. Tenk at det sitter folk og leser en melding du har skrevet, og dermed bestemmer seg for å fjerne alle stjernene de har gitt deg. Prøv og se det for deg! Og det er ikke deg deg er synd på fordi du har mista 28 stjerner, men de som tenker på den måten og gjør slikt. Tenk så fælt det må være for dem, og være så smålige og ussle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er freidig nok til å forsøke å runde av det hele med et sitat fra litteraturens verden:

"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars" - Oscar Wilde, da han opprettet sin brukerprofil på bokelskere.no

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Det er uansett et av mine favoritt-mottoer. Mange synes det er litt deprimerende med "the gutter" - jeg er mer opptatt av at vi titter på stjernene - og da mener jeg stjernehimmelen - ikke bokelsker-stjerner;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, eller i det minste fjernet den oversikten over hvem som har flest stjerner. Kanskje bare det hadde løst problemet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må innrømme at jeg er litt lat til tider er glad at det finnes 'godt sagt', men det burde være alt etter min mening. Dette med å samle på seg stjerner er helt unødvendig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er bare noen dager gammel her inne, og jeg skjønner ikke helt denne konflikten. Stjernesystemet er vel til for å gi et lite nikk til noen man syns skriver noe bra, det være seg en kommentar, anmeldelse, et sitat - hva som helst? Hvordan kan det være negativt å få en stjerne, og på den andre siden: hvorfor er det viktig å få stjerner? [Jeg er ikke på noen måte spydig eller lignende, jeg bare lurer.]

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Tror jeg bare henviser deg til å lese det jeg har skrevet tidligere i denne tråden. Det er så mye gjenomtrekk her at jeg føler jeg gjentar meg selv:) Ser du allerede har fått noen stjerner. Sikkert lurt å henvende seg til stjernegiverne og spørre hvorfor du har fortjent å få disse stjernene. Ingen spydigheter eller lignende herfra heller. Lykke til!

Håper du får glede av bokelskere og får mange gode tips og inspirasjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, si det du... Bruk stjernegiving akkurat sånn som du har lyst. Det er vel det de er til. :) Jeg syns at du selv har et veldig godt utgangspunkt, at du vil bruke dem til noe du liker. Lykke til! :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dette er ikke et svar til deg, Ann Christin, men en kommentar til hele tråden fra en som har stått utenfor... Som en start, det jeg nå skriver ble utløst som følge av Rose-Maries hovering over at denne (hvem han nå var) Bogies profil ble fjernet. Hva skal det være godt for?

Jeg vet ikke hvordan det er kommet til dette. Stjernegivning uten mening, personangrep, og - ikke minst - stjernegivning til personangrep.... Ærlig talt, det er ikke annet enn motbydelig. En større fare for stjernesystemet enn det som tegnes i denne tråden, er det som utarter seg i denne tråden... sympatisirkler, eller hva for navn det fortjener.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja, her hadde det sannelig skjedd mye siden jeg var innom. Jeg blir veldig nysgjerrig på hva denne Bogie har skrevet, men når jeg leser hva andre har svart så bør jeg vel heller være glad det har blåst over.

Ang. disse stjernene. Jeg oppfatter at det legges ganske mye i dem. Mange sier at de bruker dem til å påskjønne ting de synes er godt sagt (som det også står på linken til stjernene). Men jeg tror det å gi stjerne til "sine venner", og å gi støtte til utsagn man er enig i er ganske utbredt. Men jeg ser ikke helt problemet med dette. Det blir bare et problem hvis man tar disse stjernene veldig seriøst, og ikke tåler at andre legger noe annet dem enn en selv. Det kan jo være et problem at man hevder at man bruker stjerne på en måte, men egentlig bruker dem på en annen måte. Men problemet går vekk hvis man klarer å ikke ta disse stjernene så seriøst tror jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Må bare lufte min misstro!!
Du sier du er 42 år og har blitt bøllet ut av dette forumet - nå følger jeg ikke med på alt som foregår her inne til en hver tid men har vært her inne lenge nok og lest nok innlegg fra de nevnte personene til å betvile dine påstander.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okey, jeg så ikke dette innlegget før jeg skrev det over. Nå synes jeg det var synd igjen, at de inleggene du skrev under nick'et Bogie ble slettet. Det var deg sant?

Jeg sympatiserer langt på vei med det du sier, men jeg tror du skader din egen sak endel ved "hard språkbruk". Jeg skjønner at man kan bli frustrert og irritert av og til. Men det blir gjerne litt storm i vannglass dette her. Men jeg har respekt for at du snakker rett ut og ikke er redd for å snakke direkte til de det gjelder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

"Men jeg har respekt for at du snakker rett ut og ikke er redd for å snakke direkte til de det gjelder."

hmmm snakke direkte til de det gjelder??? Det gjør han da vitterlig ikke.

Så du har respekt for at noen snakker rett ut bare de ikke snakker om deg.
Jeg for min del ville ha foretrukket at personen sendte meg en mail eller bare glemt det hele.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det virker som du har problem med det Yngve skriver, såpass at du må angripe de som våger å si seg aldri så lite enig med ham også. Jeg synes det er trist, på samme måte som jeg synes det er trist at Yngve bruker ord som nettbøller og (mentale)fjortiser.

Når han navngir brukere som allerede har skrevet i tråden, og svarer dem, så vil jeg kalle det å snakke direkte til de det gjelder. Han gjør det i en åpen tråd, og det er du muligens uenig i, men han snakker alikevel direkte til dem. Uansett så blir det semantikk å henge seg opp i slike spissfindigheter. Tenk gjennom hva det er du er uenig i, og hold deg til saken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Det er bare det, Bogie, at tråden blir så mye lengre av "jeg er enig med deg"-innlegg, som dette er ment å være. Til alle som leser her: Nettet er fullt av rare folk ( Min def. på rare folk: folk med veldig annerledes måter å oppføre seg på eller tenke enn meg selv.) Jeg vil tro det er noen som ikke liker stjernesystemet og med stort kontrollbehov og som ikke unner andre gleden av det som leker seg. Til alle (igjen): Gi stjerne eller ikke for innlegget mitt. Besvar om det har interesse for mange. Men send meg en privat melding om du har noe du bare må si som bare vil framstå som grus i skoa for andre her inne.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Jeg klarer ikke å se det viktige i å ha mange stjerner, - det henger jo bl.a. sammen med hvor mye man skriver. Så for meg er det ingen katastrofe om noen "urettmessig" skulle ha fått flere stjerne enn "fortjent". Det jeg reagerer mot er hvis disse ekstra stjernene er gitt i forakt for oss som holder på her, rett og slett for å ødelegge!

På den annen side skal jeg ikke benekte at det er veldig hyggelig å få en stjerne, føle at noen har lest det man har skrevet og satt pris på det, - og det må det være lov til å glede seg over!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ser at du kom ny inn midt i dramatikken og at dette må fortone seg som noe helt annet enn et nettsted for bokelskere, muligens et sted for stjerneelskere;)

Jeg ser at du har rett i at mange gir hverandre stjerner for å støtte, men er det noe galt i det? De fleste gir også stjerner for gode innlegg, bokanmeldelser ol. Jeg gjør det. For inntil noen dager siden ga jeg kun stjerner til noen utvalgte, men gode innlegg, de jeg virkelig mente fortjente det. Men hvorfor skal en være så gniten? Alle har ikke lyst å skrive innlegg, noen har kanskje ikke noe nytt å tilføre, men vil likevel gi innlegget/ personen litt velfortjent støtte.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Så var jeg altså ute å nøt finværet og var litt sosial med familien min i noen timer.. Kanskje like greit for her har det gått for seg skjønner jeg;) Hvor ble det av Bogie? Prøvde å lese denne tråden, men fikk ikke så mye ut av det. Ser ut som om det mangler en motpart.

Trist og dumt hvis vi skremmer bort ekte bokelskere, for de er jo selvfølgelig hjertelig velkomne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Nå gir jeg Ann Christin stjerner i fleng, - jeg synes det er en utmerket måte å markere at man er enig i et utsagn eller synes noe er spesielt godt sagt. Man kan naturligvis tenke seg at jeg da kunne skrive et svar, - men da ville jeg bruke enda mer tid her inne enn jeg allerede gjør, hvis jeg skulle skrive et personlig svar hver gang jeg mente noe slikt, - dessuten ville det da ofte bare bli nærmest en gjentagelse! Ved å gi stjerner har man en enkel og hyggelig form for kommunikasjon!

Men av og til savner jeg en "uenig"-knapp, sånn som nå;-) Det løste jeg imidlertid ved å gi stjerner til Ann Christin!

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg ga Ann Christin en stjerne fordi jeg er enig med henne, - og altså uenig med deg!;-)

Og hva er dette med at troppene samler seg mot avvikeren? Jeg har foreløpig gitt 427 stjerner her inne og har et klart behov for å forsvare og forklare hvorfor jeg gjør det, - det er ingen sammensvergelse! ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg ser nok ikke vanligvis på det å ikke gi en stjerne som en "straff", mange utsagn kan være greie nok, uten at jeg derved gir dem noen stjerne. Det må treffe noe litt ekstra i meg, for at jeg skal ha behov for å gi stjerne!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hva er det du mener med å jukse med stjernesystemet da? Er det å ha flere profiler og gi stjerne til seg selv du mener?

Jeg oppfatter deg dithen at du aksepterer at folk legger forskjellige ting i stjernene, og at det ikke er rettferdig osv. Og det er jeg jo enig med deg i, jeg har ikke tro på at man kan tvinge folk til å bare gi stjerner for ditt og ikke for datt.

Men da synes jeg det blir rart at du skal fastslå som en "sannhet" at de er et system for belønning og straff. Må du ikke samtidig akseptere at noen bruker dem på andre måter?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp. Så lenge det handler om øyeblikkets handling, å være impulsiv, sikkert også mye følelser inn i bildet for mange, ikke noe utspekulert "nå skal jeg jammen øse ut.." Er det på de premissene er jeg helt klart for, og har barnslig glede av å få belønning hvis jeg har sagt noe som noen setter pris på;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Det var det første jeg gjorde. Jeg vil jo ikke ha ufortjente stjerner. Poenget er vel så enkelt at om han/de fjerner stjernene kan hvem som helst allikevel gjøre det samme om igjen. Hvis noen lurer har jeg omtrent 160 stjerner som jeg har pådratt meg jevnt og trutt. Ca 80 fikk jeg av en "hemmelig beundrer" og 20 har jeg fått i sympati og annet de siste dagene.

Ser at en diskusjonstråd om anonymitet rundt stjernegiving var ivrig besøkt for ca 6 mnd siden. Den gang var jeg ikke så opptatt av belønningssystemet evt hadde sikkert ikke forstått det ennå,hehe. Men vil bare si at jeg synes det er flott at dette ikke er anonymt lenger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette med disse stjernene har tydligvis gått inn på deg. Jeg oppfatter at det er flere her som har en konkret oppfatning av hva disse stjernene skal brukes til, og hvis en annen bruker har en annen oppfatning av disse stjernene så oppleves det som et stort problem. Men er det virkelig så stort problem?

Og utover det, kan du tenke deg å redigere/slette de meldingen du har skrevet som insinuerer at jeg har noe med dette å gjøre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det som skjer her i denne tråden synes jeg er både trist og ekkelt. Det slenges ut beskyldninger om at "enkelte opptrer med flere profiler". I en annen tråd blir det påstått at en bruker jukser, og den brukeren er en av de 9 første på lista over "flest stjerner". Det er ingen tvil om at den det siktes til med disse beskyldningene er meg.

Jeg kan slå fast at jeg ikke har jukset. Jeg har ikke flere brukerprofiler. Jeg har ikke innflytelse over andre brukere her inne. Og utover det så har jeg alltid forsøkt å opptre høfflig og korrekt. Jeg har ikke gjort noe galt.

Jeg har lyst til å fortsette å opptre høfflig og korrekt, men jeg føler at disse beskyldingene ikke bør få stå uiomtsagt. Videre synes jeg at den enkelte bruker bør fjerne/redigere de aktuelle innlegge slik at beskyldninger fjernes. Jeg kan godt navngi de brukerne som retter beskyldninger mot meg hvis det er ønskelig. Men kanskje vi enkelt kan slå en strek over alt dette uten at vi trenger å lage noe mer ut av det? Jeg håper vi kan gjøre dette ved at hver og en selv holder seg for god for å rette slike beskyldninger. Jeg har ikke fortjent denne mistenkliggjøringen, og jeg har ikke gjort noe galt.

Hvis det er noe noen lurer på, så spør meg rett ut, istedenfor å komme med beskyldninger og insinuasjoner som det ikke går ann å svare på. Jeg har ikke noe å skjule.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hei Morten, jeg har ikke oppfattet det som om det er DU som er den som er ute og "leker", men at det er en person som er helt anonym.

Jeg har i et tidligere innlegg skrevet at jeg synes vi skal heve oss over (overse) ufine ting som kommer fra anonyme og ikke verken "trigge" eller såre andre. Når man sitter med tastaturet så er det lett for at fingrene "løper" litt, akkurat som de som snakker før de tenker. De gjør at vi alle må være bevisste på hva vi skriver, - men også at vi som lesere må være litt rause og kanskje tenker oss om flere ganger før vi tolker og svarer på et spørsmål.Som du selv skriver: SPØR dersom en lurer på noe. Det er også enkelt å sende en personlig melding (mail) her inne på forumet dersom en lurer på noe. Da får en kanskje også et oppklarende svar uten at "alle" kan lese det og uten å såre noen som kanskje vil føle seg forulempet.

Ha ei fin helg; nå venter hytta på meg noen dager og det skal bli spennende å komme tilbake og se om alle er "gode venner og vel forlikte" :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg skal godta det forbeholdet fra deg også. Jeg tar deg på ditt ord når du sier at du ikke oppfattet at det var jeg som "leker".

Det var i den andre tråden som jeg linket, hvor du også hadde skrevet en melding, hvor de tydligste beskyldningene ble rettet. Og jeg tror ikke noen kunne lese det og være i tvil om hva som ble insinuert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter innlegget ditt her så måtte jeg bare sjekke hvem som har gitt deg stjerner :D
Åpenlyst er det ikke bare Ann Christin som har blitt forkjærliget av 'Bobbie' men også du ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Med tanke på denne kommentaren din under her:

Har en liten misstanke om at enkelte opptrer med flere identiteter her inne og når begeret renner over for hva de mener en 'meningsløs' pludder, tar de fram den identiteten for å forsøke å rote litt til i våres lykkelige bokelsker liv :-D

Så har jeg vanskelig for å forstå at du ikke allerede var veldig klar over det du skriver over. Det er forøvrig et innlegg jeg håper du kunne tenke deg å redigere/slette. Det er en påstand du ikke kan bevise, og det fører ikke noe godt med seg. Jeg kan love deg at jeg ikke har flere profiler her, og jeg har ikke noe grunnlag for å tro at noen andre har det heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet ikke om du var her inne da det ble avslørt en person med dobbel identitet?
Uansett har jeg ikke noe tro på at den personen har forsvunnet helt fra bokelskere.no men har en 'misstanke' om at han/hun dukker opp nå og da. Kan hende jeg er helt på bærtur men uansett så må jeg atter en gang si at det har INGENTING med deg å gjøre!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det innlegget hadde ikke noe med deg å gjøre i det hele tatt Morten!!!! Skjønner ikke hvorfor du skulle ha trodd det??
Og hvorfor skal jeg slette innlegget? Det er kun en påstand som du sier, jeg anklager ingen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok, greit. Jeg får bare godta det. Men i den andre tråden jeg linket til så ble jeg så godt som pekt ut av to andre brukere som en jukser. Og det temaet fortsatte i denne tråden. Og da blir det litt vanskelig for meg å forstå at man plutselig ikke skjønner noen ting når jeg legger det på bordet og sier det åpent ut.

Men jeg får godta det du sier, og jeg vil jo ikke skape unødig krangel her heller. Forøvrig mener jeg vi også bør være forsiktige med å komme med slike påstander. Selv om man ikke retter den mot noen så er det vel alikevel en beskyldning. Jeg vil nesten påstå at det er mer realt å rette beskyldningen mot noen hvis man først skal komme med den. Og hvis man ikke er rede til å gjøre det, så kanskje man ikke bør komme med noen beskyldning i det hele tatt?

Men bare så det er sagt, så skal jeg være fornøyd med å legge dette dødt nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vil ikke påstå at jeg leser alle trådene her inne eller alle innlegg i en tråd ;)

Vi har jo begge hvert her inne en stund; jeg har ingen grunn til å anta noe annet enn at du er en seriøs bokelsker ut i fra innleggene din og skulle tro at du egentlig ikke har noe grunnlag for å anta at jeg er ute etter å være ubehagelig mot deg eller noen annen!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk, og i ligemåde! Jeg prøver å ikke anta så mye om andres intensjoner. I denne saken har jeg forholdt meg til at jeg ble mistenkeliggjort og hengt ut. Og jeg ville ha stopp på det. Når slikt kommer for en dag så forstår jeg at folk føler behov for å distansere seg fra det.

Som jeg har skrevet over så godtar jeg at du ikke hadde noen onde hensikter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg ga også en stjerne til Morten sin tekst fordi jeg vet at Morten, som meg, har vært på forumet her veldig lenge og han har postet mange innlegg som han har fått stjerne for både av meg og andre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hehe... Jeg tillater meg nå da et lite, naivt håp om at vi kan være ferdig med slike mistanker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ja, det med tro på egen fortreffelighet er vel noe vi alle kan være rammet av nå og da;) Litt tro på seg selv skal en vel også ha.

Ang. stjernedryss; jeg tror det er flere brukere her inne som blir litt kjent og blir litt nettvenner. Og det er jo kjempekoselig. Og da kan det å gi hverandre stjerner være en måte å bekrefte det vennskapet på. Da kan det se ut som man gir stjerner til en liten gruppe brukere, men jeg synes det er greit nok. Og vi bør ikke legge så mye i de stjerne greiene. Vi bør ha toleranse for at vi legger forskjellige ting i dem.

Morsomt sitat! Selv går jeg for et kanskje mer jordnært og naivt prinsipp, jeg har vondt får å la noe usant om meg stå uten å si imot. Men, det er jo stunder jeg skulle ønske jeg greide å holde kjeft;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Et godt liv er ikke et liv uten konflikter."

Fra Karsten Isachsens bok "Sint Sant Sunt".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Huffamei... - jeg skjønner at du er usikker... - Jeg tør ikke lenger trykke på stjernetasten i det hele tatt, jeg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Aha, nå har jeg kikket litt på fenomenet... Det finnes en luring her inne med flere profiler. Helt åpenbart!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må le... :) Hva er det som foregår her?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så dumt - slik manipulering av funksjonene her inne bidrar jo til å trekke fokus helt vekk fra det vi alle egentlig er på bokelskere.no for: å diskutere bøker og boklesing. Synes det er veldig greit at du sier klart fra at dette vil du ikke ha, Ann-Christin. For øvrig er vel det beste "mottrekket" vi kan gjøre, å fortsette å diskutere litteratur og beslektede emner. Den gleden skal ingen få tatt fra oss, eller hva? At noen profiler har "tilta" litt og oppdaget at det går an å bruke stjernefunksjonen til å "tirritere" (dere husker vel Karlson på taket som tirriterte Husbucken?), det ser sikkert André nærmere på nå.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kanskje denne sykepleieren synes du er søt og gjerne vil hjelpe deg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi får bare heve oss over det tenker jeg. I et forum der en kan være anonoym (så er vi tilbake til den diskusjonen...) så vil det alltid være noen som "leker". Disse menneskene som sitter der alene på nattestid (ofte) og ikke helt vet hva de skal finne på. Vi får heller ha litt medfølelse med slike mennesker, - og kanskje håpe på at de med tid og stunder blir litt positiv inspirert av oss, - og finner seg ei bok...

Godt sagt! (6) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Har en liten misstanke om at enkelte opptrer med flere identiteter her inne og når begeret renner over for hva de mener en 'meningsløs' pludder, tar de fram den identiteten for å forsøke å rote litt til i våres lykkelige bokelsker liv :-D

Og ikke misforstå meg nå Ann Christin mener ikke at du skriver mye pludder ;) men siden du er framtredene her inne og har selvtillitt nok til å spørre når du lurer på noe å skrive hva du mener er det ganske naturlig at du blir 'offeret' :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ja ikke sant :) for meg er å gi en stjerne som å gi noen et smil eller et klapp på ryggen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sånt er så tåpelig og barnslig. Stjernene er der jo for en grunn, og har sin mening. Og med en sånn oppførsel, så mister det all mening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp. Det er en som er litt hevngjerrig. Kjedelig at noen må ty til slikt. Du kan jo bare sjekke hvem Bobbie har delt ut stjerner til tidligere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes at du Ann Christin skal ta det som et "godt" tegn. Frisk luft trenger vi alle, og frisk luft er du med på å gi her inne for mange. Flott, spør du meg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk, den trengte jeg nå. God natt:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Bente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustTuridmajaSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalPiippokattaMarie Holter