Huff, jeg sliter med å komme gjennom denne boka. Har allerede hatt et lengre opphold der jeg leste en annen bok. Nå har jeg lest ca 200 sider og jeg tar nok en pause, begynner på Gjøkeredet isteden. Kanusgård har fin flyt i språket. Det er ikke tvil om at han skriver bra og fengende. Men herregud, så langtrukkent det er til tider. Og de lille filosofi-tripsa hans er tidvis patetiske; "Livet er lett for hjerte..." blablabla. Like interessant som å høre nyttårstalen til kongen. Forhåpentligvis klarer jeg å bli ferdig med boka snart. Det blir i alle fall ikke noe mer Knausgård på meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg hører Knausgård bøkene på lydbok og det er nok en stor fordel, vil jeg tro. Leseren gjør en god jobb, men jeg synes jo bøkene til tider er artige. Knausgård som debatttema blåser jeg i, men jeg mener han til tidet går for langt i å utlevere andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gav meg også etter et bind... Det ble litt for Ari Behnsk for min smak. Litt mye pompøs filosofering rundt vaskefiller. Men bøkene leverer jo en ny dimensjon til diskusjonen om hvorvidt vår kunnskap om forfatteren spiller inn i forhold til bokens mening og verdi. Her er jo boken så til de grader knyttet til forfatterens liv. Liker man/liker man ikke boken pga forfatterens valg av innhold og skrivestil, eller fordi man ikke sympatiserer med forfatterens livsvalg? Sukk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Grete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T