Roman: Jeg så konturene av at dette ble helt, helt feil. Så jeg stoppet prosjektet med det samme. Det var fantasiløst å ta utgangspunkt i en kjent bok. Tanken min var bare å komme i gang. Beklager brydderiet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Du behøver ikke å beklage deg, og ihvertfall ikke til meg;) Jeg bryr meg ikke om du skriver fri fantasi eller ikke. Har forresten ikke lest den boken uansett og ville aldri avslørt deg:)

Hvis du ikke har mistet gnisten er det bare å prøve på nytt. Folk er tydeligvis klare for å bidra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Synd, eg synes dette høyrtes ut som eit lovande prosjekt =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det, det kan jo startes på nytt med et bedre utgangspunkt enn det jeg valgte. Jeg fikk bare helt hetta, følte jeg hadde skapt et monster. Og ville kvele den før det tok helt av. Takk for engasjementet og ditt bidrag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Håper at du vil gjøre et nytt forsøk, Rune! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Då foreslår eg at du startar på nytt. Eg synes du hadde satt opp gode kriterier for korleis du tenkte at romanen skulle utformast. Einaste problemet var at starten var litt tung, det er ikkje alle som vågar å hive seg på eit slikt prosjekt når starten er så (orsak ordbruken) svulstig..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, da utfordrer jeg deg til et første avsnitt i en ny tråd, så skal jeg bidra med nr 2 eller 3. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GNicolai Alexander StyveKarin BergToveritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit Tinholt