Jeg synes du er modig som starter de trådene du starter. Novellekonkuransen var veldig artig og nytt for meg. Når det gjelder romanprosjektet, som jeg prøvde litt klønete å formulere med seks ord, er det en helt annen sak. Jeg våger ikke å prøve en gang. Håper du får den responsen du fortjener. Blir interessant å følge med på. Lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kanskje terskelen blir for høy og folk får kollektiv skrivesperre. Håper ikke det. Det kan være en god grunn til at dette tilsynelatende ikke er gjort før. Om så så forsvinner ideen min fort nedover og nedover på listen over diskusjoner og jeg er litt klokere (og litt trist inni meg. Neida.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du må ikke gi opp med en gang. La folk få tenke seg om. Det ligger prestisje i dette. Mange forfattere og forfatterspirer her inne. Jeg er verken eller:( Har startet tråder med dårlig respons tidligere, det må en ta med i betraktningen at kan skje. Skulle gjerne hjulpet deg, men har ikke snøring hva jeg skal skrive. hadde det vært fest og litt alkohol inn i bilde kunne jeg nok hoppet på karusellen, sober er jeg udugelig på det området. Jeg kjenner altså min begrensning hvis noen skulle tvile på det,hehe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11siljehusmorK. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergKirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamilla