At du var en sånn sjøldigger, hehe. Skryter av stjerner og koser deg i glansen;) Dessverre når jeg ikke helt opp enda, men lever i håpet. Har begynt å rose, og gir stjerner til (nesten) alt som er positivt:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Eg har vore anklaga for narsissisme ved fleire høver, men prøver å bli litt meir "vaksen". Trur det går fremover, det er i alle fall lenge sidan eg drukna i mitt eige speglbilete!

Lukke til med stjernesankinga =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som tidliger sagt, det hadde jeg ikke trodd. Mulig det er profilbildet ditt som lyver litt. Ser ikke så veldig selvopptatt ut der, bare litt ung, oppgitt og i egne tanker. Ved å velge riktig profilbilde skaper en en visjon.

Forøvrig ikke mange smilende menn på bilder her. Mulig litt feminint å smile evt useriøst;) Ser en litt småsur ut på bildet og i tillegg strør om seg med litterære gullkorn blir en tatt alvorlig. Et fjollete smil ville ødelagt litt for imaget.

Takk, nå var det stjernegiving jeg skulle satse på. Mangler noen hundre stjerner for å nå topp 15. Blir som ved lønnsforhøyelser, kommer aldri til å ta igjen dem som er på topp, de rykker stadig i fra:(

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Ingeborg GNicolai Alexander StyveKarin BergToveritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit Tinholt