Litt av noen navn du. Hvordan er det å rope på dem? Hehe. Har selv en kanin som heter Teddy. Han gjør ikke så mye ut av seg, men er veldig kosete. Hovedgrunnen til at vi ikke har for eks katt er at vi reiser en del til utlandet på ferie. Naboen tar seg av kaninen og tror de har nok med det. Får super dårlig samvittighet når vi er bortreist i mer enn en uke. Tenker det blir siste dyret vi har.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Eg brukar ikkje rope så mykje på dei, men når eg gjer det brukar eg å nytte fellesbegrepet "pus". Det er både kjønnsnøytralt (i motsetning til namna) og passande. Kanin faktisk, ikkje verst. Digresjon: Eg smakte kanin i Portugal, det var smakfullt.

Sjølv har eg ein hund, han heiter Karsten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, da er det jeg skal si at i Kina spiser en hunder; som var navnet på en litt voldelig dansk film jeg ble lurt til å se med en 10. klasse for noen år siden. Back at you, som en sier på godt norsk for tiden;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lars MæhlumTor Arne DahlBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TVidar RingstrømLailaJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMaren