Katten min er oppkalt etter oldefar: Kolbjørn Jenssen. Han er feit og kastrert. Katten altså. Jeg har hatt hund også, og liker begge deler, men har nok kommet til at katt er best for meg. Vet ikke om det har noe med bøker å gjøre akkurat, men det er veldig stas å ligge på sofaen med en god bok og en malende katt :)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 13 svar.

[ Slettet av bruker ]

Nei, på ingen måte, eller jo, han jakter en del, men han har jo ingen baller stakkar

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var hyggelig og fortjener en stjerne. Har vært litt avventende til deg da du ser litt streng ut og i tillegg har irettesatt meg et par ganger;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Streng? Trodde kanskje jeg så litt påtatt melankolsk ut, men ikke streng.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde tenkt å skrive sur, men det var for negativt ladet, men påtatt melankolsk... tja, mulig det hvis en legger godviljen til å forstørrer bildet;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes ikke han ser verken streng eller sur ut på det bildet. Er det fordi han ikke smiler?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jepp, og fordi han har vært litt streng med meg;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Artig kattenamn =) Sjølv har eg ingen kattar buande hos meg, men "har" 5 heime hos ho mor, dei heiter Artemiss, Tiberius den 3, Machopa Exodus, Mozart og Herbjørg. Ingen av dei er "fiksa" noko som fører til svært mange småkattar. Eg er glad for at det framleis er "rev" i skogen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg flirer når jeg leser hva kattene i familien din heter! Vår katt heter bare Pus. Men om hennes navn ikke er så mye å hoppe i taket for, så er det virkelig en staselig katt! Og hun sloss så pelsdotter flyr alle veier med gatas skrekk, Fru Hermansen. Fru Hermansen er altså nabokatten. ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja det er viktig med litt variasjon i namnevalget synes eg. Då eg var liten (mindre), var det mi mor som valgte kattenamna, og der var det lite fantasi å spore. Eg trur vi hadde 8 kattar som heite Augusta!

Pus høyres ut som ein skikkeleg bra katt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt av noen navn du. Hvordan er det å rope på dem? Hehe. Har selv en kanin som heter Teddy. Han gjør ikke så mye ut av seg, men er veldig kosete. Hovedgrunnen til at vi ikke har for eks katt er at vi reiser en del til utlandet på ferie. Naboen tar seg av kaninen og tror de har nok med det. Får super dårlig samvittighet når vi er bortreist i mer enn en uke. Tenker det blir siste dyret vi har.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg brukar ikkje rope så mykje på dei, men når eg gjer det brukar eg å nytte fellesbegrepet "pus". Det er både kjønnsnøytralt (i motsetning til namna) og passande. Kanin faktisk, ikkje verst. Digresjon: Eg smakte kanin i Portugal, det var smakfullt.

Sjølv har eg ein hund, han heiter Karsten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, da er det jeg skal si at i Kina spiser en hunder; som var navnet på en litt voldelig dansk film jeg ble lurt til å se med en 10. klasse for noen år siden. Back at you, som en sier på godt norsk for tiden;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Nicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit Tinholt